Free cookie consent management tool by TermsFeed

Feedly se afla in top 5 cititoare de stiri pentru Android iar dezvoltatorul aplicatiei a pus la dispozitie o noua versiune pentru Android. Feedly ramane inca o aplicatie de incredere si a fost imbunatatita cu suport pentru imaginile la rezolutie mai mare.

Pe langa asta, Feedly primeste si Material Design – Holo Light si Material Light. Functia de scurtare a legaturilor a fost inlaturata si a fost introdusa o noua functie de sharing pe Twitter. Ca si alte versiuni noi, si aceasta promite ca a fost imbunatatita si rularea aducand mai putine blocari si inchideri necontrolate ale aplicatiei.

Feedly este o solutie de citire a feed-urilor RSS printre utilizatorii Android dar si iOS. De la inchiderea serviciului Google Reader, Feedly a reprezentat o alternativa viabila pentru utilizatorii mobili care isi doresc sa ramana la curent cu blogurile facvorite, site-uri sau canale YouTube.

Feedly este o aplicatie gratuita si poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.