Free cookie consent management tool by TermsFeed

Daca detineti mai multe gadgeturi inteligente, de exemplu becuri inteligente, termostate inteligente, intrerupatoare, FitBit, difuzoare Sonos sau altele, atunci o sa indragiti aceasta aplicatie.

Aplicatia a fost lansata saptamana trecuta in magazinul de aplicatii Google Play, Shortcut va permite sa interactionati cu o mare varietate de dispozitive conectate utilizand comenzi vocale. Co-fondatorul aplicatiei Shortcut, Duy Huynh, sustine ca aceasta poate fi considerata „Siri pentru Internet of Things„.

Shortcut suporta o gama mare de dispozitive populare iar compania se misca inainte catre si mai multe. Aceasta utilizeaza API-uri publice pentru a se conecta la gadgeturile disponibile iar cand asta nu este posibil, compania dezvoltatoare discuta direct cu producatorii pentru a le include dispozitivele.

Aplicatia a fost construita sa inteleaga vorbirea naturala. Nu este necesar sa formulati comenzile sau cuvintele din acestea intr-o anumita ordine pentru a functiona.

Aplicatia este disponibila in Google Play Store iar compania spune ca o versiune pentru iOS si o aplicatie pentru Google Glass vor urma sa fie lansate. Puteti descarca aplicatia accesand butonul de mai jos:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.