Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft Garage s-a mărit prin adăugarea unei noi aplicații în colecție. Aceasta este denumită Arrow Launcher și este un launcher pentru Android și oferă utilizatorilor o nouă experiență într-o nouă interfață ce ușurează căutarea de aplicații recente sau utilizate frecvent, contacte, note sau remindere.

Utilizatorii aplicației pot face cam aceleași lucruri ca utilizatorii lansatorului implicit Android: ascunderea de pagini, rearanjarea paginilor, adăugarea de widgeturi pe ecranul de start iar o funcție nouă interesantă este aceea de a schimba imaginea de fundal cu cea a Bing schimbându-se în fiecare zi.

Arrow Launcher seamănă cu un lansator iPhone într-un mod unic al unei companii ce este fană a unui stil propriu. Este de notat că proiectele din cadrul Microsoft Garage sunt dezvoltate de programatori ce sunt interesați și de alte sisteme de operare în afară de Windows. Aplicația este interesantă și poate fi utilă pentru utilizatorii ce doresc un înlocuitor simplu pentru lansatorul implicit de pe Android.

Microsoft Garage este un proiect unde angajații companiei își petrec timpul lucrând la proiecte experimentale. Multe din inițiativele proiectului sunt interesante și nu se știe niciodată cât de cunoscută va deveni fiecare aplicație.

Dacă doriți să încercați Arrow Launcher de la Microsoft puteți face asta descărcând aplicația din Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.