Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gigantul retailer eMag va organiza mâine, dis de dimineață, mult așteptatul eveniment de reduceri Black Friday 2015. Aceasta este ediția cu numărul 5 a retailerului (prima a fost în anul 2011 atunci când acesta a fost primul ce a organizat evenimentul Black Friday în țara noastră).

Black Friday s-a transformat într-un fenomen de shopping cu un puternic impact social. Anul acesta, 6,7 milioane de români intenționează să cumpere de Black Friday, cu un milion mai mult față de anul precedent. Asta înseamnă peste o treime din populația României. Am muncit 9 luni pentru pregătirea evenimentului și sper să ne atingem obiectivul, să avem mulți clienți fericiți, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Ca și sfaturi pentru a profita la maximum de reducerile masive vă putem spune să:

  • intrați în contul de client de pe site și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă
  • nu ratați ofertele prezente pe site
  • faceți liste cu produse favorite pe care doriți să le achiziționați, alegeți și alternative pentru acestea
  • fiți cât mai matinali pentru a profita de reduceri și a prinde produsele dorite pe stoc!

eMag va avea reduceri la peste 600 de mii de produse vândute de eMag plus ofertele celor 850 de selleri din cadrul eMag Marketplace. Retailerul estimează vânzări în valoare de peste 205 de milioane de lei pentru produsele reduse cu peste 100 de milioane de lei iar acesta promite clienților și surprize plăcute, ca în fiecare an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.