Free cookie consent management tool by TermsFeed

Decat sa stergeti intregul istoric de navigare dupa ce ati vizitat o pagina despre care nu vreti nimeni sa afle, exista o metoda usoara prin care sa stergeti site-urile/paginile individual.

Google Chrome

In Chrome, faceti clic pe butonul Optiuni din coltul din dreapta sus si selectati Istoric. O lista cu site-urile vizitate va va aparea. Treceti peste un site cu mouseul si o casuta de selectare va aparea in coloana din stanga. Bifati casutele oricaror pagini pe care doriti sa le stergeti din istoric. Apoi faceti clic pe „remove selected items” din partea de sus a paginii. Google va va reaminti ca puteti naviga in „modul incognito”, mod in care site-urile accesate nu sunt pastrate in istoric. Faceti clic pe sterge si orice urma va fi stearsa.

Internet Explorer

In Internet Explorer faceti clic pe steluta din coltul dreapta sus. Selectati apoi tab-ul istoric. In meniul drop-down faceti clic pe „view by site” sau „view by date”, in functie de preferintele dumneavoastra. Daca alegeti sa vizualizati dupa site puteti face clic dreapta pe site si sa alegeti mareste pentru a vizualiza individual paginile vizitate. Faceti clic dreapta si selectati sterge pentru a indeparta pagina sau intregul site din istoric.

Mozilla Firefox

In Firefox procesul este putin mai diferit. Mergeti la „History” din meniul din bara de sus. Selectati apoi „show all history”. Faceti clic pe o perioada de timp din coloana din stanga si intreg istoricul va va fi afisat. Selectati un site in fereastra din dreapta si clic dreapta pe el. Faceti clic pe „delete this page”. Daca dati clic pe „forget about this site”, Firefox va sterge toate intrarile legate de respectivul site, nu doar o pagina individuala.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.