Free cookie consent management tool by TermsFeed

Campania IT & Mobile Days de la eMag ne aduce reduceri interesante de până la 40% la destul de multe produse în perioada 11-17 Iulie 2016. Aceasta este o bună oportunitate de a achiziționa produse noi deoarece puteți economisi ceva bănuți pe perioada campaniei.

Noua campanie de la eMag oferă clienților reduceri de până la 40% pentru multe produse.

Printre categoriile de produse care se află la reducere putem aminti de telefoanele mobile care beneficiază de o reducere de opână la 40%, tabletele care au reduceri de până la 35%, accesoriile pentru telefoane și tablete care sunt disponibile la prețuri reduse cu până la 40%, ceasuri inteligente și brățări fitness dar și multe altele.

În continuare o să vă prezint câteva din produsele aflate la reducere alături de prețul de achiziție dar și o scurtă prezentare a specificațiilor tehnice.

Laptop-ul IdeaPad 100-15 de la Lenovo care folosește un procesor Intel Core i3-5005U ce rulează la 2GHz din familia Broadwell, ecran cu diagonala de 15,6 inci, 4GB capacitate a memoriei RAM, 1TB spațiu de stocare, grafică Intel HD și sistem de operare Windows 10 poate fi achiziționat la un preț de 1.600 de lei (preț redus de la 2.300 lei) și beneficiați o licență BitDefender Internet Security 2016 pentru 1 an de zile cadou.

Telefonul Samsung Galaxy J1, modelul 2016, ce dispune de o conexiune 4G LTE la rețea alături de specificații tehnice ce includ 8GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, procesor quad-core ce rulează la o frecvență de 1,3GHz, ecran Super AMOLED cu diagonala de 4,5 inci și sistem de operare Android 5.1 Lollipop poate fi cumpărat pentru 580 de lei (preț redus de la 750 de lei).

Alte produse demne de menționat:

Acestea sunt doar câteva exemple de produse disponibile la prețuri reduse disponibile în campania IT & Mobile Days de la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.