Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google a lansat aplicatia Android pentru serviciul AdWords iar aceasta este disponibila in magazinul de aplicatii Play Store.

Este prima data cand Google a lansat o aplicatie nativa pentru monitorizarea si administrarea campaniilor AdWords. Cand deschideti aplicatia vi se va afisa o privire generala ce ofera informatii despre analiza principala: impresii, click-uri, rata de click dar si costuri sau conversii. Puteti avea afisari detaliate pe zi, saptamana, dispozitiv sau grup de reclame.

Ca si functionalitate, puteti actualiza preturile si bugetul direct din aplicatie. Sugestiile pentru campanii sunt disponibile alaturi de abilitatea activarii lor.

Aplicatia AdWords pentru Android este disponibila pentru dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android, cel putin versiunea 4.0. Google pregateste si o versiune pentru dispozitivele ce ruleaza iOS dar nu exista informatii despre o data de lansare.

Descarca AdWords

Descarca aplicatia AdWords pentru Android din Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.