Free cookie consent management tool by TermsFeed

A venit vara iar temperaturile au crescut foarte mult în ultima perioadă. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a lua decizia de achiziție a unui aparat de aer condiționat iar aici te poate ajuta magazinul online eMag prin reducerile impresionante.

Oferta eMag la aparatele de aer condiționat este variată iar reducerile pot ajunge și până la 54% pentru anumite produse. În acest articol o să vă prezit câteva produse aflate la reduceri ce pot fi achiziționate de către oricine la prețuri foarte bune.

Primul aparat pe care îl voi prezenta este modelul PAC 2600E de la Trotec. Acesta este un aparat portabil de aer condiționat care are o capacitate de răcire de 9000btu, debit de aer de 230mc/oră, funcție Timer, telecomandă, posibilitatea de reglare a suflantei și o clasă energetică A. Acest model eset destinat încăperilor cu o suprafață de 32mp și are un consum de aproximativ 1Kw.

Aparatul portabil de aer condiționat Trotec PAC 2600E este disponibil în oferta eMag la un preț de aproximativ 1.080 lei (preț redus cu 54% de la 2.370 lei). Puteți vizita pagina produsului pentru mai multe informații.

Un alt aparat de aer condiționat aflat la reducere este modelul clasic Vitoclima 200-S de la Viessmann. Acesta este un inverter care are capacitatea de răcire de 12000BTU/oră, clasa de consum A, dispune de funcții de autocurățare, răcire, încălzire, dezghețare automată, dezumidifcare sau Timer.

Aparatul de aer condiționat Viessmann Vitoclima 200-S poate fi achiziționat de pe site-ul eMag la un preț de aproximativ 1.825 lei (preț redus cu 38% de la prețul întreg de 2.780 lei).

La categoria cel mai bine vândut produs întră și modelul ACM-12WIFI de la Star-Light. Acesta eset poziționat în fruntea listei iar specificațiile sale includ: putere de răcire 12000BTU/oră, clasă energetică A++, display, control prin Wi-Fi și kit de instalare inclus.

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI este în oferta eMag la un preț redus de 1.450 lei (preț redus cu 31% față de prețul normal de 2.100 lei).

Acestea sunt doar câteva exemple de reduceri la aparatele de aer condiționat de pe site-ul retailerului eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.