Free cookie consent management tool by TermsFeed

Philips incearca sa gaseasca o cale de a incita cumparatorii de televizoare cu noi modele ce folosesc noua tehnologie Smart TV de la Google si o multime de pixeli. Noile modele de televizoare (Philips 7900, Philips 8900 si Philips 9100) folosesc sistemul de operare Android si ofera rezolutii impresionante 4K (3840×2160 pixeli – UHD).

Philips are in portofoliu televizoare 4K „pentru gustul si bugetul tuturor” a declarat seful comercial, Nico Vernieuwe. Rezolutiile UHD sunt comune in industria TV dar mai putin comun este utilizarea sistemului de operare Google Android. Cele trei modele de televizoare ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Pentru prima data aducem viteza unui smartphone si usurinta de utilizare pe televizoarele inteligente. Suntem convinsi ca prin acest nou concept adus pe piata, vom duce Smart TV-urile la urmatorul nivel.” a spus Vernieuwe

Noile televizoare au certificare din partea Google asta inseamna ca pot rula aplicatii descarcate direct din Google Play. Acestea mai include si aplicatii pentru YouTube, Spotify, Facebook, Netflix si Dropbox iar alte aplicatii de la Google ar fi cautare, filme si muzice prin Google Play dar si navigatorul de internet Chrome.

O alta functie ce starneste interes este Philips Ambilight, o pereche de LED-uri de pe spatele panoului TV ce ilumineaza spatele televizorului cu culori specifice imaginii afisate. In ziua de astazi, tehnologia Ambilight „este doar inceputul„.

Philips 9100 va fi dsponibil in doua dimensiuni cu diagonale de 55 si 65 de inci, 8900 are 55 inci iar 7900 are 49 de inci si 55 de inci.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.