Contact

Detalii de contact

De la parteneriate și până la o simplă idee, formularul de contact de mai jos este pregătit să te întâmpine. Informații utile poți găsi pe pagina Despre.

Adresele de email pentru contact sunt:

  • techcafero[@]gmail[.]com
  • contact[@]techcafe[.]ro

Publicitate

Vă puteți promova afacerea, site-ul sau produsul prin intermediul TechCafe. Prețurile pentru ofertele publicitare sunt negociabile și variază în funcție de metoda de promovare solicitată de dvs.

Nu oferim:

  • orice mod de publicitate pentru siteuri ilegale
  • orice mod de publicitate pentru afaceri/produse: arme, nuditate, imorale.
  • nu promovăm site-uri asemeni acestuia.
  • publicitate prin link (link in footer).

Comunicate de presă, ponturi sau guest post

Ne puteți trimite oricând un comunicat de presă dacă subiectul încadrează cu ușurință în temele tratate de site. Publicarea comunicatului depinde de editori așa că nu garantăm publicarea acestuia.

Nu garantăm publicarea unui articol sau folosirea textului pus la dispoziție dar promitem că îl vom evalua iar dacă îl vom considera util, îl vom publica în cel mai scurt timp posibil. Poți folosi adresele de mai sus și pentru comunicate de presă sau pentru guest post.

Folosește o adresă de email validă ca să te putem contacta ulterior și oferă cât mai multe detalii posibile, nu ezita să incluzi link-uri sau citate în mesaj. Dacă vrei să trimiți toate informațiile printr-un atașament, o poți face folosind căsuța ta de email pentru a ne trimite un mesaj la una din adresele specificate mai sus.

Formular de contact: