Contact

De la parteneriate și până la o simplă idee, formularul de contact de mai jos este pregătit să vă întâmpine. Informații utile despre acest site puteți găsi pe pagina Despre.

Adresele de email pe care le poți folosi pentru a ne trimite un mesaj sunt:

  • techcafero[@]gmail[.]com
  • contact[@]techcafe[.]ro

Formular de contact:

  Salvează-mi datele în acest browser pentru data viitoare când o să folosesc acest formular. Sunt de acord ca datele completate de mine în acest formular să fie stocate pe serverul acestui sit și să fie trimise către adresele de email de mai sus.

Publicitate

Vă puteți promova afacerea, site-ul sau produsul prin intermediul TechCafe. Prețurile pentru ofertele publicitare sunt negociabile și variază în funcție de metoda de promovare solicitată. Folosiți formularul de contact sau adresele de email de mai sus pentru a afla detalii suplimentare.

Comunicate de presă, ponturi sau guest post

Puteți trimite oricând un comunicat de presă, dacă considerați că subiectul tratat se încadrează cu ușurință în temele tratate de site. Publicarea comunicatului depinde de editori așa că publicarea acestuia nu este garantată.

Nu este garantată publicarea unui articol sau folosirea textului pus la dispoziție dar acesta va fi evaluat în mod corect iar dacă va fi considerat util, va fi publicat în cel mai scurt timp posibil. Puteți folosi adresele de mai sus și pentru comunicate de presă sau pentru guest post.