Gmail va avea interfata noua

Daca e sa dam crezare imaginilor care au aparut in mass-media, atunci Gmail va avea un nou design. Nu numai serviciul pentru web va beneficia de un nou aspect, dar si cel pentru Android™ si iOS.

Cei de la Android Police au facut publice o serie de poze ale unor capturi de ecran care au fost prezentate la evenimentul Google I/O. Intr-o sesiune de comunicari numita „Structura in designul aplicatiilor Android”, Google™ a rulat un slideshow in care se puteau vedea unele schimbari aduse in varianta pentru Android™.

Noua grafica se concentreaza pe Inbox, si nu pe designul curent. Comutarea intre Mesaje primite si Mesaje primte prioritare va fi de acum mai usoara. In acest moment, pentru a putea vizualiza mesajele primite prioritare trebuie sa accesati sectiunea „Toate etichetele”.

In cazul noii graficii, bara de actiuni care se gaseste in jurul aplicatiei Gmail nu mai este vizibila. Pe acea bara se gaseau icon-uri pentru urmatoarele actiuni: Scrieti, Cautare, Actualizare, cat si alte optiuni.

Pe langa modificarile care vor fi aduse versiunii pentru Android, au aparut imagini si cu noul design al serviciului Gmail pentru iOS si web, imagini puse la dispozitie de Next Web. In varianta pentru web, veti putea de acum sa sortati mail-urile pe categori: Principale, Sociale, Promotii, Actualizari si Forumuri.

 

Citește și alte articole:

1 ComentariuLasă un comentariu

  • Deja cred ca implenteaza interfata utilizatorilor, eu am ramas uimit de modificarile din contul meu. Dupa cateva ore, totul a devenit normal asa cum si era, tema veche.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *