Platforme online ce va permit crearea unei aplicatii mobile

Daca v-ati dorit vreodata sa creati o aplicatie pentru blogul personal, produs sau serviciu dar o investitie mare nu ar fi fost raspunsul atunci puteti afla ca nu sunteti singurii. Noutatile sunt bune, pentru a intra pe piata aplicatiilor mobile nu mai este necesar de sume mari de bani sau luni de munca. Pe web exista mai multe platforme disponibile ce va pot ajuta sa creati o aplicatie mobila pentru un buget mic – rapid si fara a fi nevoie sa cunoasteti o limba de programare. Cu o investitie mica puteti crea si administra aplicatia mobila folosind una din platformele prezentate mai jos, puteti oferi posibililor utilizatori o experienta mobila dedicata.

1. Appery.io

1-Appery

Appery este o platforma de dezvoltare bazata pe cloud si poate fi folosita sa creati aplicatii pentru Android, iOS si Windows Phone si include Apache Cordova (Phone Gap) cu acces la toate componentele sale. Avand in vedere ca platforma lucreaza in cloud, nu este necesar sa descarcati si sa instalati nimic. Platforma include un editor vizual folosind elemente drag and drop pentru a crea interfata aplicatiei. Va puteti conecta la API-urile REST, utilizandu-le usor in aplicatie, puteti adauga cu usurinta o baza de date in cloud dar si un backend daca doriti sa salvati date.

orange.ro

Platforma va permite sa adaugati mai multe functionalizati din catalogul de pluginuri Appery sau va puteti crea propriile pluginuri private utilizandu-le ulterior in aplicatie. Colaborarea este simpla permitandu-va sa distribuiti proiectele mobile echipelor de dezvoltare, utilizatorilor business si consumatorilor in timp real.

Pret: Planurile incep de la gratuit si ajung pana la 180$ pentru Premium.

2. Mobile Roadie

2-MobileRoadie

Mobile Roadie este o platforma ce permite tuturor sa isi creeze si administreze propria aplicatie pentru iOS sau Android. Platforma suporta toate tipurile media, import automat de feed RSS, cuvinte-cheie de pe Twitter sau Google News si chiar si un wall cu auto refresh permitand utilizatorilor sa discute in timp real.

Puteti folosi aplicatia gratuita Mobile Roadie Connect pentru a previzualiza aplicatia asa cum viitorii utilizatori ai sai o vor vedea pe dispozitivele acestora. Aplicatia va ofera si indrumare pentru procesul de inscriere, Mobile Roadie verifica calitatea si caracterul adecvat al continutului.

Puteti trimite continut direct aplicatiei create sau puteti prelua continut din aceasta catre site-ul sau blogul propriu. API-ul oferit este destul de diversificat, puteti prelua date din mai multe formate incluzand XML, JSON, PHP, CSV si HTML. Puteti crea cu usurinta o interfata si o puteti aplica intregii platforme.

Pret: Planurile incep de la 125$ lunar (Core) si ajung pana la 667$ lunar (Pro).

3. TheAppBuilder

3-AppBuilder

TheAppBuilder ofera o suita de aplicatii pentru angajati, clienti, evenimente sau brosuri oferind doua alternative de abordare. Va puteti crea aplicatia folosind uneltele online si chiar si trainingul este oferit de platforma ajutandu-va sa definiti structura aplicatiei si sa o populati cu continut initial.

Utilizand uneltele din AppLibrary puteti oferi utilizatorilor o fereastra catre mai multe aplicatii si chiar sa le personalizati cu propriul brand. Puteti proteja aplicatiile, atat cele publice cat si cele private, cu nume de utilizator si parola si sa le distribuiti magazinelor de aplicatii.

Actualizarea structurii aplicatiei si a continutului este destul de simpla, chiar si live, deoarece puteti crea mai multe actualizari si sa le publicati pe mai multe platforme mobile dintr-un singur click. Platforma suporta nativ iPhone, iPad si Android, actualizarile ajung live in 60 de secunde de la trimiterea schimbarilor.

Pret: pretul este disponibil la cerere.

4. Good Barber

4-GoodBarber

Good Barber ofera o platforma pentru crearea de aplicatii pentru iPhone si Android oferindu-va control asupra oricarui detaliu al aplicatiei fara a fi nevoie de nici o linie de programare. Platforma va ofera noua teme personalizabile ce vor fi disponibile odata ce incepeti, 350 de iconuri si acces la 600 de fonturi Google.

Pe langa aplicatiile native pentru iPhone si Android, aveti disponibila si o versiune web pe care utilizatorii o pot accesa folosind browserul telefonului. Primiti un feedback vizual imediat de fiecare data cand modificati orice parametru al aplicatiei. Puteti trimite notificari unice si puteti converti cititorii in contribuitori permitandu-le sa trimita articole, imagini si clipuri video. Va puteti organiza aplicatia si sa adaugati sectiuni pentru video, fotografii, sunete, evenimente live sau altele.

Pret: planurile incep de la 16$ lunar si ajung pana la 32$ pentru Full Plan.

5. Appy Pie

5-AppyPie

Appy Pie este o platforma bazata pe cloud ce permite utilizatorilor fara cunostinte de programare sa creeze o aplicatie pentru Windows, Android si iOS si sa publice aplicatia pe serviciile online ca Google Play sau iTunes. Nu este necesar sa descarcati sau instalati nimic – aplicatia se creeaza integral online folosind elemente drag and drop.

Dupa finalizarea proiectului primiti o aplicatie hibrida bazata pe HTML5 ce ruleaza pe orice platforma, inclusiv BlackBerry. Toate revizuirile aduse aplicatiei sunt in timp real, aveti posibilitatea de a trimite notificari, va puteti monetiza aplicatia cu reclame, puteti vizualiza statistici live si sa urmariti locatia prin GPS. Appy Pie va permite integrarea de feed-uri din social media, bloguri, site-uri, radio.

Pret: planurile incep de la gratuit si ajung pana la 33$ lunar pentru Platinum.

6. AppMachine

6-AppMachine

AppMachine este o platforma online usor de folosit pentru crearea unei aplicatii cu un design profesional pentru iOS si Android. Utilizand interfata drag and drop puteti combina blockuri diferite si oferi mai multe optiuni (puteti oferi utilizatorilor informatii, fotografii si clipuri video). Platforma va permite sa conectati aplicatia la Facebook, Twitter sau la alte magazine online. Aplicatia poate avea propriul stil unic si puteti alege caile de navigare, culorile, fonturile si iconurile, avand un control complet asupra interfetei si previzualizand progresul dezvoltarii folosind Previewer.

Va puteti testa aplicatia in timp ce o dezvoltati pe PC, telefon sau tableta. Odata ce aplicatia este creata si testata in intregime poate fi publicata si promovata, aveti posibilitatea de a urmari statisticile utilizarii sale. AppMachine are grija de tot ce este nevoie pentru a va publica aplicatia in Apple App Store si Google Play.

Pret: Planurile implica o singura plata si incep de la 499$ (Georgeous) si ajung pana la 899$ (Designer).

7. GameSalad

7-GameSalad

GameSalad este o platforma ce va permite sa creati si sa publicati jocuri pe o varietate mare de platforme incluzand iOS, Android, HTML5 si OS X. Interfata sa drag and drop va permite sa incepeti rapid, fara a fi nevoie de cunoasterea unei limbi de programare.

Creatorul de jocuri ofera un editor de scene si personaje, unde veti petrece cel mai mult timp in dezvoltarea jocului, setarea personajelor intr-o scena, crearea de atribute, imagini, sunete si navigarea printre personaje. Forumul activ al comunitatii este un mare plus, aveti acces rapid la sfaturi si ajutor din partea creatorilor independenti.

Pret: Planurile incep de la gratuit si ajung pana la 299$ pe an pentru Pro.

8. BiznessApps

8-BiznessApps

BiznessApps ofera o platforma ce va ajuta sa creati aplicatii business intr-un proces foarte simplu. Platforma va ofera mai multe optiuni, inclusiv comenzi, cos de cumparaturi, programe de loialitate, continut dinamic, integrare cu terte-parti, notificari push, analiza utilizarii aplicatiei si multe altele.

Sistemul de administrare este foarte usor de folosit, acesta va permite sa va creati aplicatia in cateva minute personalizand totodata continutul folosind un design implicit sau folosind unul propriu.

Pret: Planurile incep de la 29$ pentru site-urile mobile si ajung pana la 59$ pentru aplicatiile mobile.

9. AppMakr

9-AppMakr

AppMakr este o platforma online ce va permite crearea unei aplicatii iOS, Android si HTML5, fara a cunoaste o limba de programare. Platforma a fost infiintata in 2009 si a fost achizitionata recent de Infinite Monkeys, una dintre cele mai mari platforme online la nivel mondial.

Puteti crea cate aplicatii doriti, cu actualizari nelimitate, puteti utiliza multe optiuni ca: notificari, galerii foto de inalta rezolutie, actualizari live, streaming audio si video, camere de chat, integrare cu Google Maps, calendare pentru evenimente, magazin in aplicatie dar si multe altele.

Pret: Planurile incep de la gratuit si ajung pana la 99$ taxa unica.

10. ShoutEm

10-ShoutEm

ShoutEm ofera o unealta pentru crearea de aplicatii cu un control complet asupra continutului, unelte de monetizare si control asupra utilizatorilor. Interfata platformei ofera mai multe optiuni de personalizare, fiecare aplicatie poate fi integrata cu usurinta cu surse de continut provenit de la siteuri ca WordPress, Foursquare, Twitter, SoundCloud sau altele. Optiunile multiple de monetizare inseamna ca puteti avea castiguri din utilizarea aplicatiei.

Pret: Planurile incep de la 19.90$ lunar si ajung pana la 119.90$ lunar pentru planul Unlimited.

Reduceri Cool la Orange
Subiecte:       

Alte articole:

1 ComentariuComentează

Comentează: