Free cookie consent management tool by TermsFeed

Programul DreamHack Bucharest 2015 capata contur si va include atat turnee de sporturi electronice cu premii de peste 200.000 de euro, cat si competitii dedicate jucatorilor romani.
Ajuns la a cincea editie, festivalul digital DreamHack Bucharest 2015 va transforma Capitala Romaniei in centrul universului sporturilor electronice timp de trei zile (24-26 aprilie, la Sala Polivalenta). Faniisporturilor electronice vor avea ocazia sa se intalneasca cu vedete internationale si nationale, dar si sa-sidemonstreze propriile abilitati in cadrul competitiilor organizate de PGL.

1. PGL CS:GO Championship Series

PGL CS:GO Championship Series va aduna intr-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume:Team Envy, Virtus.pro, Ninjas in Pyjamas (NiP), Natus Vincere (Na’Vi), Fnatic si Team SoloMid (TSM),Penta Sports si Flipsid3. Doar patru vor ajunge la DreamHack Bucharest 2015 sa lupte pentru titlul de campioni.

Turneul ofera premii totale garantate de 110.000 dolari si va debuta oficial pe 17 martie cu meciurile din faza grupelor. Turneul va putea fi vizionat pe canalul Twitch al PGL. La premiile total de 110.000 de dolari garantate de organizatori, se vor adauga si contributiile fanilor. Acestia se pot abona la canalul PGL de pe platforma Twitch si jumatate din valoarea abonamentului va suplimenta direct in premiile oferite echipelor.

Inca din faza calificarilor, expertii internationali au apreciat productia realizata in studiourile PGL din Bucuresti ca fiind „cel mai bine organizat turneu de CS:GO al momentului cu o valoare de productie exceptionala”.

2. PGL Spring Legends of the Rift

PGL Spring Legends of the Rift 2015 va reuni la DreamHack Bucharest 2015 cele mai bune opt echipe de League of Legends din Romania. Acestea vor fi stabilite in patru runde de calificari online, dupa care vor lupta la Sala Polivalentadin Bucuresti in perioada 24 – 26 aprilie pentru un fond cash de premiere in valoare de 5000 de euro.

3. Cupa scolilor la Minecraft
4. Cupa Liceelor la League of Legends
5. Cupa Facultatilor la Hearthstone

PGL organizeaza turnee pentru elevi, liceeni si studenti cu finalele la DreamHack Bucharest 2015. In Cupa scolilor la Minecraft se pot inscrie elevi din clasele I-VIII. Echipele vor fi formate din cinci jucatori care obligatoriu trebuie sa fie inscrisi la aceeasi scoala, turneul avand formatul 5v5. Cele mai bune doua echipe care trec de turneul de calificari online vor disputa finala la DreamHack Bucharest 2015. Tot doua echipe de liceeni vor ajunge la DreamHack Bucharest 2015 pentru a se infrunta in finala Cupei Liceelor la League of Legends, ajunsa in prezent la a patra editie.

O alta premiera este PGL Cupa Facultatilor la Hearthstone, care va trimite 8 semifinalisti la DreamHack. Studentii care au incredere in deck-urile lor vor avea ocazia sa se califice in urma turneului de calificari organizat intre 1 si 5 aprilie.

6. PGL Streaming Area

In cadrul PGL Streaming Area, cei mai apreciati YouTube vloggers din Romania vor face livestream si vor juca meciuri 1v1 cu vizitatorii evenimentului. Faimosii Creative Monkeyz si-au confirmat deja prezenta, iar ei vor fi insotiti de alte nume sonore din randul vedetelor Youtube precum: Lectura de la A la Z, Hatton Games, Gannicus96 si R0ttby.

7. Concursul Cosplay Legends

Orice cosplayer are intrare gratuita la DreamHack Bucharest 2015, daca vine costumat, dar merita mentionat ca si concursul de cosplay este unul dintre cele mai mari de acest gen din Romania.  Castigatorul probei individuale va calatori in Suedia, unde va reprezenta Romania in cadrul festivalului DreamHack Summer in Jonkoping (14-16 iunie). Concursul include si proba de grup si Premiul Publicului, unde participantii de la DreamHack Bucharest vor vota pentru cosplayerul lor preferat la Concursul de Cosplay Legends

8. PGL Arena

Participantii care isi achizitioneaza bilet cu acces la PGL Arena se vor putea inscrie in turnee 1v1 pentru jocurile League of Legends, Dota 2, Hearthstone, CS:GO si Minecraft.

9. Bring Your Own Computer (BYOC)

Prescurtare pentru „Bring Your Own Computer”, BYOC este o zona dedicata in cadrul Dreamhack Bucharest 2015, unde participantii care cumpara un bilet special au posibilitatea sa isi aduca propriul PC sau laptop pentru a se juca impreuna cu prietenii sau cu alti participanti. in cadrul zonei de BYOC vor fi organizare turnee cu premii in produse, iar cei care vin aici se bucura anul acesta de un program prelungit comparativ cu anul trecut.

10. PGL Arcade

DreamHack Bucharest 2015 nu a uitat nici de fanii jocurilor pe console care se vor putea inscrie la mini-turnee de Street Fighter, Mortal Kombat si Fifa in cadrul PGL Arcade. inscrierea este gratuita pentru toti participantii la DreamHack Bucharest 2015.

Biletele online sunt mai ieftine

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 se gasesc in magazinul online al ComputerGames.ro. Ele se pot achizitiona si prin intermediul bilete.ro si MyTicket.ro, sau in magazinele Germanos, InMedio (semnalizate bilete.ro), din oficiile Postei Romane, magazinele Diverta, libraria Mihai Eminescu si magazinul Muzica.

Biletele cumparate online beneficiaza de o reducere de 10 lei fata de pretul de vanzare al biletelor vandute la Sala Polivalenta, in cele trei zile de DreamHack Bucharest 2015.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.