Free cookie consent management tool by TermsFeed

Magazinul online evoMAG sărbătorește 11 ani de prezență ca și retailer online și organizează în această perioadă o frumoasă campanie de reduceri pentru toți clienții.

De ziua noastra ai reduceri mai tari decat de Black Friday” – acesta este sloganul sub care este organizată campania curentă cu reduceri la multe produse din portofoliul magazinului. Reducerile sunt valabile în perioada 11 – 21 Mai iar produsele din ofertă sunt în stoc limitat.

În oferta curentă puteți găsi o placă de bază pentru PC la un preț ce începe de la doar 170 de lei, unități externe de stocare de la 160 de lei, unități SSD de la Samsung la prețuri ce încep de la doar 250 de lei.

Oferta include și mai multe modele de procesoare iar aici putem discuta despre modele produse de AMD cu prețuri de doar 110 lei sau procesoare de la Intel care sunt oferite la prețuri de doar 530 de lei.

Oferta include produse variate din gama IT&C dar și electrocasnice, televizoare, sisteme multimedia sau audio, produse pentru copii sau produse pentru îngrijire personală. evoMAG oferă transport gratuit în acestă perioadă dar acesta nu se aplică și în cazul livrărilor rapide într-o oră sau 3 ore.

Dacă sunteți în căutarea unui produs nou atunci este cazul să profitați de reducerile magazinului evoMAG.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.