Free cookie consent management tool by TermsFeed

La sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat cea de-a saptea editie a celui mai mare targ de joburi din Banat, Angajatori de TOP Timisoara. Centrul Regional de Afaceri a gazduit peste 50 de companii care au prezentat cele 2000 de pozitii disponibile.  4 500 de vizitatori au interactionat cu reprezentantii companiilor si au aflat detalii despre pozitiile deschise. Reprezentantii companiilor s-au declarat multumiti de candidatii prezenti la targ, multi dintre acestia au spus ca se asteapta la ocuparea unui procent ridicat din totalul pozitiilor disponibile, in urma participarii la eveniment.

In privinta nivelului de experienta al celor care au vizitat evenimentul Angajatori de TOP Timisoara, 38% dintre candidati au fost persoane cu sub 1 an de experienta, 19% intre 1-3 ani de experienta, 9% intre 3-5 ani experienta, iar 34% cu peste 5 ani de experienta.

Cele peste 50 de companii care au participat la eveniment cu dorinta de a gasi candidatii potriviti, au oferit un feedback pozitiv legat de participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara.

„Evenimentul Angajatori de TOP Timisoara (16-17 octombrie 2015) a fost foarte bine organizat si promovat, a facilitat contactul intre angajatori si candidati. Ne asteptam ca in urma participarii la acest eveniment sa inchidem 30% din pozitiile vacante in cadrul companiei.” – Popescu Elena, Specialist Resurse Umane, BOSCH Service Solutions.

Dupa editia din Timisoara, Angajatori de TOP continua la Bucuresti, joi si vineri, pe 22-23 octombrie si pe www.hipo.ro intre 2-15 noiembrie. Accesul la editia din Bucuresti se va face in zilele de joi, intre orele 10.00-17.00 si vineri, intre 10.00-19.00, la Sala Palatului.

“Ne bucuram pentru rezultatele celei de-a 7-a editii a celui mai mare targ de cariera din Banat si pentru feedback-ul pozitiv primit atat din partea companiilor participante, cat si a candidatilor prezenti. In aceasta toamna am observat o imbunatatire a modului in care cei care sunt in cautarea unui job s-au prezentat la targ, seriozitatea cu angajatorii prezenti. Evenimentul Angajatori de TOP ramane cel mare mare eveniment de recrutare si employer branding la nivel national, care ofera candidatilor un cadru potrivit de interactiune” – Dumitrita Ghenciu, Project Manager, Angajatori de TOP Timisoara.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.