Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple a pus la dispozitie o noua actualizare a sistemului de operare iOS 7: versiunea 7.0.4, aceasta actualizare aduce fixarea catorva probleme minore.

iOS 7.0.4 este identificata ca „build 11B554a”, potrivit informatiilor oficiale de la Apple, aceasta actualizare aduce cateva imbunatatiri si fixeaza cateva erori inclusiv o problema FaceTime ce avea eroare la initierea apelurilor. Actualizarea este disponibila pentru utilizatorii iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S dar si pentru tabletele Apple: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini si iPad Mini cu display Retina. Apple a lansat si o actualizare iOS 6.1.5 pentru ce-a de-a 4-a generatie iPod Touch – ce nu poate rula iOS 7 – pentru a fixa problemele FaceTime.

Puteti actualiza dispozitivele accesand Settings -> Software Update, selectati download and install.

Versiunea iOS 7.0.4 a fost pusa la dispozitie la doar 3 saptamani dupa versiunea 7.0.3, O actualizare majora ce a adus suport pentru iCloud Keychain si fixarea erorilor accelerometrului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.