Free cookie consent management tool by TermsFeed

Amazon a lansat o nouă tabletă accesibilă cu specificații tehnice decente. Noua tabletă Amazon Fire HD 10 este cu 30% mai performantă față de versiunea anterioară și oferă clienților un ecran FullHD și 2GB capacitate a memoriei RAM.

Specificațiile tehnice nu sunt de top dar Amazon a inclus tot ce s-a putut pentru prețul acesteia. Tableta lucrează de minune cu Alexa și poate fi controlată prin intermediul asistentului virtual.

Specificații Fire HD 10 (2017)

Amazon Fire HD 10 are un ecran cu diagonala de 10,1 inci, afișează o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli, un procesor quad-core de 1,8GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM și de la 32GB spațiu intern de stocare. Aceasta are o baterie mai bună, capabilă să ofere utilizatorului până la 10 ore de autonomie.

Tableta are două difuzoare stereo performante de înaltă calitate care folosesc tehnologia Dolby Atmos.

Alte detalii tehnice mai includ suport Wi-Fi 802.11ac dual-band, două camere foto, funcții Screen Sharing alături de funcțiile specifice companiei precum SAP, X-Ray, Whispersync, Second Screen, Amazon FreeTime, Family Library, For You, Blue Shade, On Deck sau altele.

Fire HD 10 este prima tabletă care încorporează funcțiile asistentului virtual Alexa prin intermediul Alexa Hands-Free. Funcțiile Alexa Hands-Free permit controlul dispozitivului folosind comenzi vocale. Funcțiile asistentului virtual Alexa Hands-Free vor fi disponibile prin intermediul unui update ulterior.

Specificații tehnice

  • Ecran: 10,1 inci, FullHD 1920×1080 pixeli, 224 ppi
  • Procesor: quad-core cu o frecvență de lucru de până la 1,8GHz
  • Memorie RAM: 2GB
  • Stocare: 32GB sau 64Gb cu suport microSD
  • Cameră foto principală: 2MP
  • Cameră foto secundară: VGA
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11ac dual-band, Bluetooth 4.2, port microUSB

Tableta va fi disponibilă în mai multe opțiuni de culoare: negru, albastru marin, roșu sau violet cobalt. Prețul va începe de la 150$ pentru versiunea cu 32Gb spațiu intern de stocare și ajunge până la 190$ pentru versiunea cu 64Gb spațiu intern de stocare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.