Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anonymous a publicat un fisier dezvaluind acces important la Rezerva Federala interna de fisiere si servere, FBI a deschis o ancheta penala oficiala.

Grupul Anonymous a lansat operatia ‘Last Resort’ ce a actionat Duminica trecuta, dezvaluind peste 4000 de acreditari bancare oferite FBI pentru extinderea nationala a programului Emergency Communications System.

Operatia ‘Last Resort’ a grupului Anonymous a publicat documentul ce dezvaluie ca acest grup de hackeri a acumulat accese importante la fisierele si servere-le interne ale FBI.
Noul atac este raspunsul grupului Anonymous la securitatea informatiilor pentru populatie si furia populatiei asupra acestei securitati, raspuns la lipsa de transparenta si atitudine asupra contactului de urgenta a sistemului de Duminica.

Anonymous a compromis site-ul web al Grand Bank Yachts pentru a gazdui fisierul, aceasta companie, Grand Banks Yachts, Ltd. produce si vinde yacht-uri de lux in intreaga lume.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.