Free cookie consent management tool by TermsFeed

Utilizatorii de smartphone-uri care ruleaza iOS sau Android au acum la dispozitie o aplicatie romaneasca ce ii poate ajuta in multe situatii. De la achizitionarea unei roviniete si pana la cautarea celei mai apropiate benzinarii sau vulcanizari, aplicatia asista soferii in rezolvarea problemelor pe care le pot intampina de-a lungul drumului. In plus, in sectiunea „Locatii in zona”, utilizatorii pot gasi – pe langa servicii auto – si servicii de alt tip. La accesarea sectiunii, aplicatia localizeaza masina pe harta si afiseaza cele mai apropiate ATM-uri, spitale, scoli, parcari publice, hoteluri, listate crescator in functie de distanta pana la ele.

In afara de sistemele de localizare, aplicatia include si un sistem de notificari ce alerteaza utilizatorul atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP, rata lunara, etc. O alta facilitate oferita este gasirea sau postarea de anunturi de vanzare, cumparare si inchiriere masini.

Auto.ro are urmatoarele optiuni si meniuri:
– Locatii servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;
– Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP, rata lunara sau alta alerta dorita;
– Plati: plata rovinietei direct din aplicatie atat prin card bancar, cat si prin SMS;
– Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand.

Aplicatia Auto.ro este gratuita si poate fi descarcata din Google Play. Potrivit comunicatului oficial al dezvoltatorului, ea se afla in acest moment in topul preferintele soferilor si inregistreaza 116.000 descarcari in Google Play si 70.000 descarcari in Apple Store.

Descarca aplicatia Auto.ro din Google Play Store sau iTunes.

Share.
Avatar of Ioana Munteanu

Pasionata de dezvoltare web, design si social media. Consider ca mediul virtual este cel mai puternic formator de opinie existent.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.