Free cookie consent management tool by TermsFeed

Taxify este o aplicație de transport performantă care poate fi utilizată pe telefoanele ce rulează sistemele de operare iOS sau Android. Aplicația poate fi folosită în orice oraș din Europa unde compania Taxify este prezentă.

Taxify este liderul rețelei de transport on-line în Europa și Africa iar aplicația pusă la dispoziție ajută utilizatorul să găsească o mașină în doar câteva secunde. Aplicația este un fel de hub pentru mașinile de tip taxi iar tariful perceput este unic. Clienții își pot plăti cursa direct din aplicație folosind un card de credit sau un card de debit.

“Taxify este liderul în aplicații de transport în 15 piețe din Europa și Africa, cu peste 600.000 de clienți la activ. Oferim oamenilor modalități de transport avantajos la cele mai bune prețuri.”

– Markus Vilig, CEO Taxify

Taxify nu este o companie de taxi. Taxify este o companie de tehnologie, menită să modernizeze industria transportului.

“România este una dintre cele mai mari piețe din Europa și vrem să aducem un serviciu mai bun de transport pe această piață – mai ieftin atât pentru clienți, cât și pentru șoferi.”

– Markus Vilig, CEO Taxify

Odată cu lansarea aplicației, Taxify îți oferă un COD PROMOȚIONAL cu ajutorul căruia ai prima cursă gratuită în limita a 20 RON. Activează codul “BUCUREȘTI” după ce ți-ai creat contul în aplicație și mergi gratuit la destinație.

Aplicația oferă clienților și un sistem de fidelizare așa că dacă recomandați folosirea serviciului și altor persoane beneficiați de încă 20 RON după înregistrarea în aplicație și o primă cursă a acestora.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din iTunes App Store sau Google Play folosind unul din butoanele de mai jos.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.