Free cookie consent management tool by TermsFeed

G Cloud Backup este o aplicatie care va protejeaza si va copiaza datele de pe Android™, in mod inteligent, automat si fara efort, intr-o locatie sigura.

V-ati pierdut sau vi s-a stricat telefonul? Reparati-l sau inlocuiti-l fara probleme si apoi folositi G Cloud pentru a recupera toate datele. G Cloud ofera posibilitatea restabilirii tuturor datelor pe orice dispozitiv Android.

G Cloud Backup

Nu trebuie sa va mai faceti griji nici daca doriti sa va inlocuiti telefonul mobil. Acum totul este foarte simplu. Cumparati orice telefon, iar G Cloud va va transfera toate datele de pe vechiul telefon pe cel nou.

Doriti sa va actualizezi telefonul? Indiferent de varianta pe care o veti alege – formatare, intoarcere la setarile de fabrica etc. – nu va veti pierde datele de pe telefon folosind G Cloud.

Copierea de rezeva a fisierelor nu a fost niciodata mai simpla. Doar selectati ceea ce vreti sa copiati si gata, va copia tot ceea ce doriti, fara nicio intereventie din partea dumneavoastra.

G Cloud este o aplicatie care gandeste singura. Este destul de desteapta incat sa va copieze datele doar atunci cand folositi o conexiune WiFi, cand telefonul este la incarcat sau cand bateria este incarcata, poate sa va copieze si, astfel, sa va protejeze jurnalul de apeluri, contactele, mesajele, fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe telefon.

Copierea are loc automat, zilnic, fara a fi nevoie sa interveniti in vreun fel.
G Cloud salveaza toate datele pe servere securizate, de incredere si incriptate,  este o aplicatie care are grija de telefonul dumneavoastra. Nu ii consuma bateria si este conceputa de asa maniera incat sa realizeze transferul de date doar atunci cand folositi o conexiune WiFi.

Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play  si ofera pana la 8 GB spatiu de stocare gratuit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.