Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jocurile simple sunt pe placul tuturor. Acestea se potrivesc excelent mediului smartphone deoarece nu necesita controale greu de utilizat si se incadreaza in categoria jocurilor ce v-ar putea interesa. Sunt o multime de jocuri accesibile si placute disponibile, in continuare vom citi despre un puzzle pe Android ce ofera o simplu amuzament.

Jocul Lazors este disponibil pe platforma Android in mod gratuit si poate fi descarcat din Google Play Store.

joc android lazors gratuit

Lazors este un joc puzzle simplu in care trebuie sa redirectionati unde laser pentru a atinge tinte. Pentru a face asta este necesar sa miscati blocuri pentru a redirectiona undele laser.

Suna destul de simplu dar exista destula competitie in asta. In joc sunt prezente diferite tipuri de blocuri, pentru incepatori, dar si locuri limitate unde le puteti pozitiona. Exista, de asemenea, diferite tinte asa ca este necesar sa ganditi bine fiecare pozitie a blocurilor din calea undei laser.

Pentru a primi putin ajutor in parcursul jocului, este prezent un sistem de ajutor. Cat progresati castigati mai multe hinturi dar avansand in joc, Lazors va incerca sa va vanda la propriu hinturi.

Jocul are integrate mai multe nivele pentru progres, incepand cu un tutorial si inaintand pana la nivelul Diamant. Unul din lucrurile interesante ale jocului este faptul ca nivelele nu sunt blocate, puteti juca orice nivel doriti asta va ofera avantajul in cazul in care nu reusiti sa depasiti un anumit nivel, puteti trece cu usurinta la un altul.

Fiecare nivel are 10 jocuri si este necesar sa completati ficeare nivel pentru a avansa la urmatorul si de abia la final sunteti rasplatit cu mai multe hinturi.

Lazors este un concept simplu de joc dar in anumite momente este destul de frustrant deoarece stiti ca exista destule posibilitati pentru a completa un nivel. Dar acest lucru va va face sa jucati in continuare, fiind ceva ce va da de gandit.

Simplu, distractiv si gratuit. Lazors va va ajuta sa va umpleti timpul, cat asteptati un autobuz, metroul sau in drum spre casa, il puteti incerca sa va convingeti.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.