Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft extinde suportul pentru aplicatiile Office 365 pentru sistemul de operare Android, noua aplicatie disponibila permite utilizatorilor sa editeze documentele Microsoft Office de pe orice smartphone Android de la versiunea 4.0. Aplicatia este disponibila la putin timp dupa versiunea pentru iPhone.

Pentru a putea folosi Office 365 pentru Android este nevoie sa aveti un abonament la suita office oferita de Microsoft. Compania nu a pus la dispozitie o versiune gratuita. Ca si pe iPhone, Office 365 vine cu un tab ce va permite accesarea documentelor deschise recent si, in acelasi timp, sa creati noi documente Word sau Excel. Interfata aplicatiilor Word, Excel si Powerpoint a fost optimizata pentru a oferi rezultate bune pe ecranele cu dimensiuni scazute.

Ca si alte solutii Office pentru Windows Phone si iOS, aplicatiile incluse in pachetul Office 365 pentru Android vin cu optiuni de baza in editarea documentelor, utile atunci cand este nevoie de modificarea textului, formatarii sau luarea de notite.

Fisierele create in Office 365 sunt stocate in cloud folosind SkyDrive, acestea pot fi trimise cu usurinta prin email ca atasamente sau distribuite intre dispozitive folosind interfata aplicatiei pentru Android. Pachetul Office 365 pentru Android este disponibil pentru descarcare in Google Play, momentan doar pentru utilizatorii din SUA dar, curand, si pentru alte regiuni, aplicatia este tradusa in 33 de limbi.

Descarca Office 365 pentru Android din Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.