Free cookie consent management tool by TermsFeed

Twitter si-a actualizat aplicatia pentru Android aducand noi optiuni de editare foto si sharing. De acum inainte, Twitter va permite mentionarea persoanelor dintr-un tweet taguindu-i in imaginile incarcate. Daca dorit sa editati o imagine atunci veti gasi mai mult optiuni noi si mai bune, puteti roti imaginile inainte de a le incarca sau le puteti decupa.

Pentru a face fata competitiei cu Instagram, Twitter a adaugat o nou aplicatie de editare foto denumita Aviary. Adaugarea de filtre si auto-corectarea imaginilor este posibila odata cu noua actualizare. O alta noua optiune a aplicatiei este afisarea mesajelor recomandate, topicuri in trend si sugestii chiar si cand navigati prin timeline, acestea sunt afisate cand nu sunt disponibile noi tweet-uri.

Conform Twitter, noua actualizare a aplicatiei va fi disponibila si pentru iPhone dar pana atunci puteti descarca aplicatia din Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.