Free cookie consent management tool by TermsFeed

Clujul va găzdui săptămâna aceasta unul dintre cele mai mari evenimente de recrutare pentru pasionații de tehnologie. Târgul de Cariere Cluj IT va avea loc joi și vineri, în 22 și 23 octombrie, la Sala Polivalentă. Sunt puse la bătaie aproximativ 900 de posturi, multe dintre ele sunt la companii de renume de la nivel internațional.

Dacă ești în căutarea unui job, a unei colaborări, vrei să faci internship sau un stagiu de practică în acest domeniu, târgul e locul potrivit pentru că ai de unde alege: vor fi prezenți aproximativ 40 de angajatori printre care Crossover, Emerson, Siemens, Steelcase.

Cu oportunități importante vin și companii precum 3 Pillar Global, Accenture, Donau Invest, Endava, Fleio, Garmin, Linkscreens, Luxoft, msg systems România, Softing și Yardi Systems.

„Spre exemplu, compania Siemens are disponibile peste 40 de posturi în IT pentru Java Developeri, Senior SAP Consultants, Integration Developeri și altele. Compania Crossover anunță salarii de 5.000-8.300 de dolari pe lună pentru poziții de Software Architect și Chief Software Architect și se poziționează ca prima companie din România care îmbrățișează munca de la distanță, astfel că angajații pot munci în orice oraș sau țară s-ar afla”, spune Louisa Olar, Project Manager Târgul de Cariere (TdC).

Seminarii și competiții contracronometru Speed Coding Challenge

Pasionații domeniului IT sunt așteptați în cadrul târgului la Speed Coding Challenge, o competiție contra cronometru în diverse limbaje de programare. La standurile HP, Siemens și Yardi, cei mai curajoși participanți se pot întrece în cursă. Cei mai pricepuți candidați vor avea șansa de a câștiga premii pe măsură dacă rezvolvă probleme în Java, C#, Python sau .NET. Competițiile se vor desfășura gratuit pe tot parcursul târgului.

În plus, compania Siemens va organiza un seminar despre tehnologiile SAP Hana și UI5 în 22 octombrie de la ora 12.00. Înscrieri gratuite se pot face aici: targuldecariere.ro

Oportunități și pentru cei fără experiență

TdC vine cu oportunități variate și pentru studenți ori tineri fără experiență. Ei vor putea alege din câteva zeci de oportunități special gândite pentru ei. În plus, la Târgul de Cariere Cluj IT participă ACADEMY+PLUS, o școală gratuită care își dorește să formeze specialiști în programare pregătiți să intre imediat în câmpul muncii și să contribuie la performanța companiilor în care vor fi angajați.

Târgul de Cariere Cluj IT va avea loc joi și vineri în 22 și 23 octombrie, la Sala Polivalentă, între orele 10:00-16:00. Intrarea este liberă. Detalii despre companiile participante, oportunitățile disponibile, workshopuri și despre concursuri găsiți aici: targuldecariere.ro

De asemenea, oportunități importante de carieră în domeniul IT sunt și în cadrul târgurilor ce vor fi organizate la Sibiu (28-29 octombrie), Oradea (31 octombrie) și Târgu-Mureș (5 noiembrie).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.