Free cookie consent management tool by TermsFeed

ASUS a anunțat disponibilitatea pe piața locală a noului telefon ZenFone Max Pro (M1), un model performant din seria ZenFone Max – singura gamă formată din telefoane cu baterii de mare capacitate.

ZenFone Max Pro încorporează o baterie masivă, de 5000mAh, camere foto duale și un ecran FHD+ Full View de 6 inci într-un corp compact, de dimensiuni similare telefoanelor de 5.5 inci. Telefonul se bazează pe eficienta platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636 cu grafică Adreno 509 pentru un răspuns îmbunătățit și o performanță remarcabilă în gaming. Designul exclusivist este reliefat printr-un corp metalic de numai 180 de grame, cu margini angulare și ecran conturat 2.5D. Este disponibil în două finisaje: negru marin și argintiu.

Un nou mid-range atrăgător

Telefonul ZenFone Max Pro se bazează pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636, care combină performanța fluidă cu autonomia ridicată, în timp ce grafica Adreno 509 oferă performanțe îmbunătățite în jocurile pentru mobil și în browsing. Dispozitivul este livrat cu Android 8.1 Oreo în forma sa pură, cea mai recentă versiune a interfeței Android ce îmbunătățește productivitatea și le permite utilizatorilor să se bucure mai mult de telefonul lor.

Semnul distinctiv al seriei ZenFone Max este capacitatea mare a bateriei așa că noul ZenFone Max Pro are o baterie de 5000mAh, de mare capacitate și înaltă densitate. Cu atât de multă putere la îndemână, utilizatorii pot naviga mai mult, se pot juca mai mult și pot face mai mult streaming. Noul smartphone oferă utilizatorilor până la 20 de ore de redare video pe YouTube, până la 42 de ore de convorbire 3G și până la 28 de ore de browsing web prin Wi-Fi.

Specificații tehnice ASUS ZenFone Max Pro (M1)

  • Ecran: IPS, Full View FHD+ (1080×2160 pixeli) cu diagonala de 6 inci, aspect 18:9
  • Procesor: octa-core, Qualcomm Snapdragon 636
  • Mamorie RAM: 4GB
  • Stocare: 64GB cu slot pentru card microSD
  • Cameră foto principală: duală cu un senzor de 13MP și un senzor de 16MP
  • Cameră foto secundară: duală cu un senzor de 8MP și un senzor de 16MP
  • Conectivitate: LTE Cat4, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, microUSB 2.0,
  • Senzori: accelerometru, proximitate, amprentă, giroscop, lumină ambientală și busolă
  • Baterie: 5000mAh
  • Sistem de operare: Android 8.1 Oreo fără personalizări

Preț și disponibilitate:

Noul smartphone ASUS ZenFone Max Pro (M1) este disponibil în magazinele din România. Îl poți achiziționa de la PC Garage cu aproximativ 1.169 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.