Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ne apropiem cu pași repezi și a mai rămas foarte puțin timp până când se va da startul reducerilor din această toamnă. Black Friday 2016 este ocazia perfectă pentru a putea achiziționa produsele dorite la prețuri mai mult decât avantajoase.

Evenimentele dedicate reducerilor din mediul online sunt pe placul oricui iar prețurile mici ne încântă întotdeauna. Toate acestea, pe lângă sărbătorile de iarnă ne pot bucura, mai ales dacă suntem în căutarea prețurilor bune. În acest an participă la campania magazinele online eMag, Cel.ro, Quickmobile, evoMag, Utok și Vonino așa că dacă obișnuiți să cumpărați de la aceștia puteți fii cu ochii pe noi pentru a sta la curent cu noutățile.

Goana după reduceri se poate dovedi destul de grea iar prinderea unei oferte bune se poate transforma ușor într-o situație frustrantă. Stocurile magazinelor sunt mai restrânse ca de obicei așa că produsele favorite se pot depărta foarte rapid.

Caută și alege din timp produsele dorite

Fii întotdeuan pregătit, mai ales la capitolul produselor mult dorite. Caută și informează-te din timp și notează prețurile actuale. Alege mai multe magazine online de unde le poți achiziționa pentru ca mai târziu să poți profita de cea mai bună reducere.

Salvează-ți produsele

După ce ai ales produsele pe care vrei să le cumperi, salvează-le. Fie că vorbim de listeke cu produse favorite din conturile magazinelor online sau despre salvarea link-urilor direct în browser, asta te va ajuta să accesezi mai rapid paginile produselor și să le adaugi în coșul de cumpărături.

Asigură-te că ai un cont sau actualizează-ți informațiile

Pregătește-te din timp. Ar fi păcat să fie nevoie să îți faci un cont nou sau să îți actualizezi informațiile contului în ziua de Black Friday. Intră acum în conturile pe care le ai pe site-urile magazinelor online și actualizează-ți informațiile: adresa actuală sau numărul de telefon sau crează-ți un cont nou dacă nu ai deja unul.

Fii informat și gata de atac

Fii la curent cu datele în care magazinele online organizează evenimentul Black Friday 2016. Urmărește publicațiile online și paginile acestora de pe rețelele sociale pentru a afla cele mai noi informații în timp util. fii pe fază în ziua cu reduceri pentru a plasa comanda foarte rapid.

Aceste informații se pot dovedi salvatoare iar dacă ești în căutare de promoții bune te vei bucura de acestea la maxim. Urmărește-ne în continuare pentru informații actualizate și caută-ți produsele pe eMag, Cel.ro, evoMag, Quickmobile, Utok sau Vonino.

eMag este retailerul care ne pregătește mereu suprize cărora nu le putem rezista. Vizitează emag.ro și fii pe fază când se dă startul la reduceri.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.