Free cookie consent management tool by TermsFeed

Meciurile de calificare din cadrul celui mai mare turneu de Dota 2 din lume, The International 5, dotat cu premii in valoare de peste 9 milioane de dolari, se transmit live pe platforma Twitch.tv, din studiourile PGL de la Bucuresti, in perioada 25 mai-1 iunie.

Peste 30 de comentatori, analisti, observatori si jucatori profesionisti din toate colturile lumii se afla la Bucuresti, in cele 3 studiouri PGL, pentru a comenta in regim non-stop, timp de opt zile, peste 100 de meciuri de Dota 2. Acestea pot fi vizionate, din 25 mai pana in 1 iunie, pe patru canale twitch.tv, de toti fanii sportului electronic din intreaga lume, dupa cum urmeaza :

Pe parcursul calificarilor se vor infrunta 40 de echipe din patru regiuni geografice diferite: America, China, Asia de Sud Est si Europa. Pe 1 iunie vom afla cele sase formatii care vor merge mai departe pentru a participa in fazele finale offline ale turneului TI5, de la Seattle, SUA.

Pe langa performanta de a avea la Bucuresti cea mai mare si diversa echipa de comentatori, iubitorii eSport vor putea urmari non-stop meciuri de Dota2, materiale despre TI5 si stream live din lounge, zona de relaxare a numeroasei echipe de casteri.

Aflat la a cincea editie, The International reprezinta cel mai mare turneu de Dota 2 din lume, sponsorizat direct de compania Valve si din donatiile a milioane de fani din jurul lumii. Cele mai bune 16 echipe ale momentului se vor infrunta, intre 3 si 8 august, la Seattle (SUA), pentru premii in valoare de 9 milioane de dolari. Acesta este cuantumul premiilor la care s-a ajuns in momentul de fata, dar estimarile expertilor indica faptul ca ar putea creste pana la 15 milioane de dolari dupa incheierea perioadei de crowdfunding.

La evenimentul LAN al turneului vor participa 16 echipe – cele sase calificate si alte 10 care au primit o invitatie directa: Evil Geniuses, Team Secret, Cloud 9, ViCi Gaming, Invictus Gaming, LGD Gaming, Team Empire, Virtus Pro si Team Malaysia.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.