Free cookie consent management tool by TermsFeed

In apropierea evenimentului Google de pe 24 Iulie o sa va prezentam 5 noutati din Android 4.3. Aceste date sunt similare cu noutatile despre Nexus 4 asa ca ne putem astepta ca Android 4.3 sa fie lansat pe 24 Iulie.

Imbunatatiri ale bateriei
Durata de viata a bateriei a devenit un subiect de discutie destul de important de la aparitia smartphone-urilor (in special a dispozitivelor Android). Descarcarea bateriei a devenit o problema pentru utilizatorii de dispozitive inteligente. Durata de viata a bateriei se datoreaza utilizarii retelelor WiFi, GPRS si a display-ului. Android 4.3 va veni cu imbunatatiri speciale pentru a oferi o durata de viata a bateriei mai mare.

Notificari noi
Am cautat si am aflat ca vor fi aduse imbunatatiri pentru notificari. Potrivit unui raport al efytimes acesta a spus ca „Este posibil sa aveti posibilitatea de a vedea un istoric al notificarilor al tuturor aplicatiilor din sistem sau sa personalizati bara de notificari asa cum puteti instala un nou Home Screen pentru Android”.

Imbunatatiri pentru aplicatia camerei
Camera a luat o noua intorsatura. A devenit o parte importanta a unui smartphone, unii utilizatori doresc o camera mai performanta in detrimentul procesorului. Noua aplicatie pentru camera va va permite sa faceti fotografii cu o singura mana.

Energie mai putina pentru Bluetooth
Bluetooth cu un consum de energie mai scazut este o utilitate ce va va permite sa va conectati la alte dispozitive fara a avea grija consumului de energie. Puteti conecta dispozitive ca :ceasuri inteligente, casti bluetooth la smartphone fara sa va mai ganditi ca acest lucru va grabi consumul de energie.

Alte imbunatatiri
Ar pute aexista noi widgeturi pentru home screen si o noua interfata a sistemului. O noua interfata ar fi putin necesara, nu a fost nimic confirmat in mod oficial despre asta.

Pentru mai multe noutati despre Android 4.3 urmariti-ne.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.