Free cookie consent management tool by TermsFeed

Poate ati vrut sa va incercati norocul la jocurile de tip ruleta dar un cazino nu a fost o solutie. Acest fapt nu ar mai trebui sa reprezinte o problema in era tehnologica in care traim. Cea mai rapida solutie pe care o puteti alege ar fi descarcarea unei aplicatii de ruleta Europeana direct pe telefon sau tableta.

Denumirea RTP (return to player) este un termen ce trebuie cunoscut de amatorii jocurilor mobile de tip ruleta – aceasta denumire inseamna sansele de castig (statisticile castigurilor in jocurile de acest tip). Cazinourile ce isi ofera serviciile si in mediul online fac un anumit profit din acest joc, matematic, acestea au o anumita limita. Aceasta limita este mai mare in ruleta Americana fata de ruleta Europeana (America: 94.7%, Europa: 97.3%).

Platformele pentru dispozitivele mobile pentru jocurile de noroc sunt destul de populare printre amatori.Potrivit unor statistici din acest domeniu, daca un cazino lanseaza o aplicatie mobila pentru jocul sau atunci 75% din companii aleg lansarea unei aplicatii pe platforma Android datorita numarului mare de utilizatori si a costurilor reduse de dezvoltare.
Cu siguranta daca ati ajuns la acest articol sunteti popularizati cu jocurile de noroc virtuale. Majoritatea jocurilor nu sunt doar virtuale, acestea va permit folosirea banilor reali si va pot genera castiguri. Pentru a putea folosi un joc de tip ruleta Europeana atunci este necesar sa detineti un cont pe siteul cazinoului pe care doriti sa il utilizati iar pe langa crearea acestui cont este necesar sa efectuati si o depunere de bani reali in acest cont pentru a continua sa jucati.

Ne putem gandi si la legitimitatea jocurilor de noroc (sau ruleta)  iar pe langa asta ne mai ramane si siguranta securitatii datelor de plata oferita de siteul respectiv. Cu siguranta cu totii suntem sceptici la introducerea datelor de plata cu cardul pe un site. Inainte de folosirea serviciilor jocurilor de noroc este recomandat sa va documentati referitor la siteul sau serviciul ce doriti sa il folositi. Pe langa securitatea datelor personale mai apare si problema legalitatii serviciilor oferite; astfel de servicii sunt reglementate printr-o lege a fiecarei tari in parte (de exemplu: legea UIGEA din Statele Unite adoptata in anul 2006).

Ruleta Europeana este primul joc popular facut faimos in Monte Carlo, acesta este jucat in mai multe parti ale lumii extinzandu-se si in lumea mobila, deschizand noi oportunitati de a castiga clienti de catre marile cazinouri.

Ruleta Europeana la casino.com reprezinta o cale de a va satisface poate pofta unui joc de noroc sau curiozitatea, oricare ar fi motivul dvs.,aveti posibilitatea de a utiliza serviciile direct pe telefonul Android sau pe dispozitivele iPhone. Piata este mare, posibilitatile nu vor fi niciodata finite iar curiozitati avem cu totii.

Daca alegeti sa incercati jocurile de noroc pe mobil ne puteti impartasi si noua experienta avuta, pana atunci nu putem decat sa va uram succes.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.