Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel.ro are o nouă campanie care aduce clienților reduceri bune de până la 50% la o gamă largă de produse disponibile în cadrul magazinului online. Maratonul Reducerilor oferă clienților prețuri mult mai mici față de cele obișnuite oferindu-le posibilitatea de a achiziționa produsele favorite.

Oferta este una variată așa că îți poți găsi cu ușurință produsele favorite la prețuri bune în această perioadă. Retailerul aduce prețuri mici la laptopuri, routere wireless, sisteme de operare și licențe antivirus dar și la componentele pentru calculator, telefoane, tablete, televizoare și alte gadgeturi.

Laptop-uri la prețuri mici

Laptop-urile din campania curentă organizată de Cel.ro pot fi achiziționate la prețuri foarte bune. Reducerile sunt atrăgătoare iar oferta variată poate satisface orice client. Poți găsi prețuri bune la laptop-urile HP, Acer, Lenovo sau Dell iar specificațiile tehnice sunt peste prețul oferit de retailer.

Laptop-ul HP 250 G5 are specificații tehnice foarte bune iar prețul de achiziție este mai mic cu 300 de lei față de cel obișnuit. Fiecare achiziție a acestui model aduce clientului cadou un mouse wireless Canyon în valoare de 24 de lei.

Produsul are un ecran cu diagonala de 15,6 inci care afișează o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli, are un procesor Intel Core i5-6200U cu o frecvență de bază de 2,3GHz și care poate ajunge până la 2,8GHz, 8GB capacitate a memoriei RAM de tip DDR4, 1TB spațiu de stocare HDD și grafică dedicată AMD Radeon R5 M430 cu 2GB memorie video.

Alte detalii tehnice mai includ Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, LAN de 1Gbps, două porturi USB 2.0, port HDMI, port VGA, 1 port USB 3.0 și o mufă audio combo de 3,5mm. Acest laptop poate fi achiziționat de la Cel.ro cu aproximativ 2.300 lei. Poți vizita pagina produsului din cadrul magazinului online Cel.ro pentru mai multe informații.

Un alt laptop interesant este Dell Inspiron 5567 cu un procesor Intel Core Kaby Lake i5-7200U, ecran de 15,6 inci HD, 8GB capacitate a memoriei RAM, grafică dedicată AMD Radeon R7 M445 cu 2GB memorie video și 1TB spațiu de stocare HDD. Poți achiziționa acest produs la un preț redus cu 500 de lei față de prețul obișnuit, de la Cel.ro.

Telefoane cu prețuri mici

Maratonul reducerilor aduce și prețuri bune la telefoanele mobile performante. Poți achiziționa un smartphone de top la un preț mai mic față de cel obișnuit sau îți poți găsi telefonul visat în oferta curentă.

Printre ofertele disponibile puteți găsi telefoanele iPhone 7 de la Apple, OnePlus 3T, Huawei P10 Lite sau Samsung Galaxy A5 2017 iar prețurile sunt următoarele:

Acestea sunt doar câteva produse disponibile în oferta curentă a retailerului dar aceasta este mult mai variată. Poți găsi televizoare Smart TV la prețuri mai mici și cu 600 de lei, procesoare de top la prețuri mai mici cu 700 de lei sau tablete la prețuri avantajoase.

Vizitează acum site-ul retailerului Cel.ro pentru ați căuta produsele favorite și pentru a beneficia de prețurile mici. Ar fi bine să te grăbești fiindcă Maratonul Reducerilor se desfășoară pe o perioadă de trei zile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.