Free cookie consent management tool by TermsFeed

A început un nou an iar retailerii au deja campanii promoționale care oferă clienților reduceri impresionante. Cel.ro organizează o nouă campanie care aduce reduceri de până la 70% la mai multe categorii de produse de pe site-ul magazinului online.

Maratonul Reducerilor de la Cel.ro aduce clienților lichidări de stocuri cu prețuri mici la o gamă largă de produse din portofoliu. Prețurile produselor din campania curentă sunt reduse cu până la 70% așa că vânătorii de prețuri mici se pot bucura de noua campanie.

Catalogul cu produse este unul variante și include categorii precum laptopuri, tablete, telefoane, accesorii, componente pentru pc, sisteme desktop, monitoare dar și altele care includ parfumuri, ceasuri, televizoare, articole bricolaj și casă sau articole pentru bebeluși. Mai jos o să vă prezint câteva produse interesante care sunt disponibile la prețuri reduse pe perioada campaniei pusă la dispoziție de Cel.ro.

Dacă ești în căutarea unui laptop nou pe care îl vei utiliza pentru taskuri simple precum navigarea pe internet, urmărirea de filme sau editarea dcumentelor atunci poți achiziționa modelul entry-level Asus VivoBook A540SA. Acest laptop folosește un procesor Intel Celeron N3060, are 500GB spațiu de stocare, 4GB capacitate memorie RAM, ecran cu diagonala de 15,6 inci și sistem de operare Windows 10. Prețul actual al acestui produs este de 1,200 lei.

La categoria telefoane mobile îți poți îndrepta atenția către Xiaomi Mi Max cu 16GB spațiu de stocare, modem 4G, două sloturi SIM, 2GB capacitate a memoriei RAM, ecran cu diagonala de 6,33 inci FullHD, procesor hexa-core de 1,8GHz și o baterie cu capacitatea de 4850mAh. Putem spune că acest model este un best-buy și se potrivește oricărui utilizator care nu are nevoie de un model high-end comercializat la un preț exagerat de mare. Telefonul Xiaomi Mi Max este disponibil la un preț curent de 999 lei.

Tot la categoria entry-level poți alege procesorul Intel Pentium G4400. Acesta rulează la o frecvență maximă de 3.3GHz, are două nuclee fizice, 3MB Cache Intel Smart Cache și grafică integrată Intel HD Graphics 510. Procesorul face parte din generația Skylake și poate fi folosit pe orice placă de bază care are un socket 1151. Prețul actual al acestui procesor este de aproximativ 259 lei.

Campania Maratonul Reducerilor de la Cel.ro este valabilă pe o perioadă de 3 zile între 6 și 9 Ianuarie 2017. Pentru mai multe oferte și produse disponibile la reducere puteți vizita oricând Cel.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.