Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este o săptămâna bună deoarece retailerii se întrec în campanii cu reduceri bune.

Cel.ro are o campanie nouă de 3 zile cu prețuri reduse la o gamă largă de produse. Prețurile sunt interesante așa că aruncă o privire pe site-ul magazinului online și poate vei găsi produsele favorite la un preț mai mic.

Prețuri reduse cu până la 50%

În perioada 24-27 Ianuarie, la Cel.ro ai mai multe produse disponibile la prețuri reduse cu până la 50%. Magazinul online oferă clienților prețuri mai mici așa că dacă vrei un telefon nou, un televizor, un laptop sau o imprimantă atunci este cazul să profiți de prețurile reduse din această nouă campanie.

Dacă vrei un laptop nou atunci poți alege laptopul Asus X550VX cu ecran HD de 15,6 inci, procesor Intel Core i5-6300HQ de 2,3GHz, grafică dedicată Nvidia GTX-950M cu 2GB memorie video de tip GDDR5, 4GB memorie RAM DDR4 (1 slot liber), HDD de 1TB, card reader, unitate optică, gigabit LAN, WiFi 802.11b/g/n și Bluetooth 4.0. Acest model este disponibil la aproximativ 2.600 de lei (prețul întreg al acestui produs este de 3.100 lei).

Pentru mai multe detalii poți vizita pagina produsului de pe Cel.ro.

La nivel de telefoane inteligente poți alege să cumperi telefonul HTC One M9. Acesta are specificații tehnice foarte bune ce includ conectivitate 4G LTE la rețea, ecran FullHD cu diagonala de 5 inci, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare, procesor octa-core de 2,2GHz și o baterie cu capacitatea de 2840mAh. Telefonul este disponibil la un preț curent de 1.450 lei (prețul întreg este de 2.000 lei).

Pentru mai multe detalii poți vizita pagina produsului.

Un alt preț bun îl poți găsi la televizorul Samsung 32J4000. Acest model are diagonala de 81 de cm, are o rezoluție HD de 1366×768 pixeli, 2 intrări HDMI, un port USB, SCART, audio optic pentru intrare și pentru ieșire, slot CI+ dar și tunner digital și analog. Prețul curent al acestuia este de 800 de lei (prețul întreg este de 1.000 lei).

Vizitează pagina produsului de pe magazinul online pentru mai multe detalii.

Mie mi-a atras atenția imprimanta multifuncțională cu laser Brother DCP-L2520DW. Aceasta nu este color dar prețul său, specificațiile bune și prețul redus pentru consumabile mă face să cred că este un best-buy pentru a fi utilizată acasă. Imprimanta are conectivitate wireless așa că puteți scăpa de cabluri, are și port USB pentru conectarea prin cablu, poate copia 26 de pagini pe minut, are duplex automat, tavă multifuncțională și are un afișaj digital cu două linii. Tonnerul nu are cip așa că poate fi încărcat foarte ușor. Imprimanta este disponibilă la un preț curent de 519 lei (prețul întreg este de 629 lei).

Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina produsului.

Acestea sunt doar câteva exemple dar gama de produse este una variată iar prețurile pot fi pe placul oricui. Vizitează Cel.ro pentru mai multe produse disponibile la prețuri reduse.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.