Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu siguranță aceasta este cea mai bună lună pentru cumpărături online iar asta se datorează evenimentului Black Friday pe care magazinele online îl organizează în această perioadă. Cel.ro a anunțat astăzi că va organiza Black Friday pe data de 11 Noiembrie.

Cel.ro fură startul în acest an și putem spune asta deoarece organizează Black Friday în această săptămână, înaintea altor mare magazine online din România. Reprezentanții companiei promit reduceri semnificative la o gamă largă de produse.

Magazinul oferă pe 11 Noiembrie reduceri impresionante la peste 100.000 de produse din portofoliu. Ofertele vor fi variate și la fel și categoriile de produse care vor participa la această campanie. Retailerul are deja în desfășurare o campanie denumită Black Month care este valabilă în perioada 8-11 Noiembrie.

Prețuri tăiate pe 11 Noiembrie la Cel.ro de Black Friday 2016.

Vineri se dă startul Black Friday la Cel.ro unde sunt tăiate prețurile la peste 100.000 de produse de pe site. Retailerul promite reduceri de până la 1.000 de lei la telefoane, până la 40% la laptopuri, până la 3.700 de lei la televizoare sau până la 60% reduceri la aparatele electrocasnice. Parfumurile și ceasurile participante la promoție vor avea reduceri de până la 62%, componentele și perifericele vor fi reduse cu până la 50% iar accesoriile pentru casă și decorațiuni vor avea prețuri mai mici cu până la 50%.

Este un an bun și avem de unde să ne alegem prețurile bune deoarece în acest an vor organiza campanii cu reduceri mari mai multe magazine online. Vizitați cel.ro pentru a vă căuta produsele vânate, salvați produsele la favorite și fiți pe fază vineri pentru a le cumpăra la un preț bun de Black Friday.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.