Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă ești în căutarea unui laptop nou atunci te va bucura campania curentă de reduceri organizată de la Cel.ro. Retailerul aduce clienților prețuri mici pentru o gamă largă de laptop-uri Asus din promoție.

Oferta este bună iar produsele sunt variate așa că poți găsi produsul care te interesează. Poți achiziționa un laptop entry-level sau un laptop cu specificații tehnice de top la prețuri destul de avantajoase.

Oferte de invidiat: laptop Asus cu procesor Intel Core i3 la doar 1.400 de lei sau 800 de lei reducere la un laptop cu grafică GeForce GTX 950M și procesor Intel Core i7. Vizitează Cel.ro pentru mai multe produse la prețuri mici.

Prețuri mici la laptop-urile ASUS!

Cea mai bună ofertă disponibilă în noua campanie este prețul laptop-ului Asus VivoBook X541UA care poate fi achiziționat cu doar 1.400 de lei. Acest model are un procesor Intel Core i3, un design slim, difuzoare impresionante, un ecran de 15,6 inci și o baterie Li-Ion cu 3 celule.

Specificațiile tehnice includ un ecran LED HD cu diagonala de 15,6 inci cu rezoluția 1366×168 pixeli, procesor grafic integrat Intel HD Graphics 520, 4GB memorie RAM de tip DDR4, 500GB spațiu de stocare HDD cu 5400 RPM și procesorul Intel Core i3-6006U care are o frecvență de lucru de 2.00 GHz.

Acesta are și un port USB de tip C reversibil, microfon, Wi-Fi 802.11bgn, Bluetooth 4.0, LAN de 100Mbps, port USB 2.0, port USB 3.0, mufă audio combo, ieșire video VGA și HDMI.

Vizitează pagina produsului de pe Cel.ro pentru mai multe detalii despre acest produs sau pentru a-l achiziționa la un preț redus de doar 1.400 de lei.

O altă reducere bună o poți găsi și la laptop-ul Asus F550VX pe care îl poți achiziționa la un preț mai mic cu 800 de lei față de cel obișnuit. Specificațiile tehnice sunt mult mai bune față de modelul prezentat mai sus dar și prețul este mai măricel.

Laptop-ul Asus F550VX are un ecran cu diagonala de 15,6 inci cu o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli, are un procesor performant Intel Core i7-6700HQ cu o frecvență de lucru maximă de 3,5 GHz în modul Turbo Boost, 4GB capacitate a memoriei RAM de tip DDR4, 1TB spațiu de stocare pe HDD cu 7200 RPM dar și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 950M cu 4GB memorie video.

Alte detalii tehnice mai includ conexiune Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, LAN de 1Gbps, port USB 2.0, port USB 3.0, ieșire audio combi de 3,5mm, ieșire video pe VGA și HDMI și o baterie cu patru celule. Vizitează Cel.ro pentru a afla mai multe informații despre acest produs sau despre oferta curentă.

Oferte de invidiat

Acestea sunt doar câteva exemple de laptop-uri disponibile la prețuri de invidiat. Oferta curentă a retailerului este variată și te poate ajuta să achiziționezi produsul dorit la un preț bun.

Vizitează magazinul online Cel.ro pentru a găsi mai multe produse la reducere sau pentru a afla informații suplimentare despre campania curentă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.