Free cookie consent management tool by TermsFeed

Singurul lucru care este mai greu decat crearea unui joc video uimitor este crearea unui joc uimitor si amuzant. Au fost si cateva incercari care nu s-au dovedit chiar inspirate. Inca mai am speranta ca pe viitor vom avea jocuri in care glumele chiar vor fi amuzate si nu vor mai fi repetate de 500 de ori. Pana una alta, iata cele mai amuzante personaje din jocurile video.

Great Mighty Poo

Marele Poo Mighty

Nu sunt, in general, o mare fana a umorului scatological, dar aceasta este una dintre cele mai bune exceptii. Marele Poo Mighty este exact ceea ce pare a fi. O gramada uriasa de rahat care canta opera si te ataca cu caca. Exista o linie fina intre scarbos si hilar. Acest personaj sare aceasta linie ca si cand ar juca coarda in curtea scolii.

portal quote glados

GLaDOS

Evolutia lui GLaDOS sigur nu o voi uita. Trece de la insultele pasiv-agresive pe care ti le adreseaza la incercarea de a te omor.

Rabbids

Umorul ieftin este foarte greu de realizat. Este mult mai mult decat o palma peste ceafa. Raddibs sunt maestri ai comediei ieftine. Sunt atat de prosti ca practic orice fac este sortit esecului intr-un mod amuzant.

beavis and butthead

Beavis si Butt-Head

Cele mai multe jocuri cu licenta sunt proaste. Cele care au la baza un lucru care ar trebui sa fie amuzant sunt de doua ori mai proaste. Oamenilor le plac lucrurile amuzante datorita scenariului, iar creatorii de jocuri nu sunt scenaristi. Totusi, Beavis si Butt-Head este una din putinele exceptii.

king of all cosmos

Katamari

Ideea de baza pentru Katamari este Regele Intrgului Cosmos tot incurca si strica toate stelele. Si, bineinteles, dupa ce tu repari totul, el vine si isi asuma intreg creditul. Cand nu isi petrece timpul distrugand Universul si mintind in legatura cu realizarile sale, isi insulta si isi bate fiul, pe Prince.

Tiny Tina

Seria Borderlines are o groaza de personaje excentrice. Tiny Tina este o copila de 13 ani experta in explozibili. Este lipsita de frica si iubeste militaria. Ai impresia ca ai de-a face cu cinci personaje intr-unul singur, deoarece isi schimba personalitatea tot timpul.

Cats
Cats

Acesta este singurul personaj care nu a fost conceput intentionat amuzant. Este cunoscut pentru replica „All your base are belong to us”. Fraza este originara dintr-un joc video japonez, prost tradus in limba engleza. Cand jocul a ajuns pe internet, lumea parca a innebunit.

super meat boy
Meat Boy

Meat Boy seamana cu Mario, numai ca nu are piele si lasa o dara de sange peste tot pe unde trece.

Cam asta este lista mea de personaje amuzante din jocurile video. A voastra care este?

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.