Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aplicatiile de tipul Task Manager sunt foarte utile pentru orice utilizator al unui dispozitiv Android. Cand Android era la versiunea FroYo sau Gingerbread, nu existau prea multe moduri de a administra aplicatiile, de a vedea daca sunt inchise complet de sistem si nu ruleaza in fundal, era posibila metoda golirii memoriei RAM. De la versiunea Ice Cream Sandwich si includerea unui task manager in sistem, ecosistemul de aplicatii cu aceasta functionalitate a inceput sa nu mai fie asa de important pentru unii utilizatori. Chiar si asa, sunt destui utilizatori Android care prefera sa utilizeze diferite aplicatii pentru administrarea activitatilor sistemului/aplicatiilor.

Mai jos gasiti o lista de aplicatii de tip Task Manager, gratuite sau ce necesita cumparare:

Android Task Manager Pro

Android-Task-Manager-Pro-screenshot

Pret: 4.7$

Prima aplicatie din lista este si cea mai scumpa, aceasta este Android Task Manager Pro. Aplicatia detine mai multe functii puternice incluzand o lista de procese in executare actualizata in timp real, administrare aplicatii, optiuni de back-up incluzand si o instalare externa a unei aplicatii, monitorizarea utilizarii procesorului si altele. Aceasta aplicatie reprezinta o solutie solida deoarece ofera mai multe functii utile fata de alte aplicatii din gama sa. Sa nu uitam si faptul ca, cu cat este mai scumpa, cu atat este si mai bine structurata.

Advanced Task Killer – ReChild

advanced-task-killer-by-rechild-screenshot

Pret: Gratuit

ReChild a avut succes mare cu aplicatia Advanced Task Killer. Aplicatia a adunat peste 50 de milioane de descarcari si s-a aflat in topuri atunci cand o aplicatie de acest tip era necesara. Compania a continuat sa actualizeze aplicatia si este destul de utila atunci cand aveti nevoie de un task manager. Aplicatia ofera optiuni standard pentru administrarea aplicatiilor/proceselor, include si o lista de aplicatii pe care le poate ignora asa ca nu o sa inchideti ceva ce aveti neaparata nevoie. Este o aplicatie gratuita si a ajutat mai multi utilizatori pana acum.

Advanced Task Manager – INFOLIFE LLC

advanced-task-killer-by-infolife-screenshot

Pret: Gratuit

Ca si in cazul aplicatiilor task manager, aceasta aplicatie este foarte similara cu cea de mai sus. Functiile aplicatiei sunt mai simpliste dar este utila pentru utilizatorii ce doresc sa utilizeze ceva mai simplu. Aplicatia opreste anumite activitati si administreaza aplicatiile dar are si cateva functii unice ca oprirea conexiunii GPS. Face ceea ce ar trebui sa faca intr-un mod simplu si, peste toate, este gratuita iar ce este gratuit este intotdeauna binevenit.

ES Task Manager

es-task-manager-screenshot

Pret: Gratuit

Daca sunteti un fan al ES File Explorer atunci veti dori si task managerul de la acelasi dezvoltator. Aplicatia are o interfata bine conturata, poate cea mai bine conturata din aceasta lista, si se potriveste estetic cu ES File Explorer. Fata de alte aplicatii disponibile, lista de functii incluse in aplicatie este destul de lunga si include toate optiunile standard ale unei aplicatii task manager alaturi de multe alte optiuni din ES File Explorer. Este o aplicatie solida, gratuita si, cu siguranta, merita incercata.

GO Cleaner & Task Manager

go-cleaner-and-task-manager-screenshot

Pret: Gratuit

Asa cum ES File Manager are propria aplicatie task manager asa se intampla si cu Go Launcher. Cu GO Cleaner & Task Manager veti avea o aplicatie creata de un dezvoltator de incredere asa ca stiti cu siguranta ca este completa. Ca si aplicatia de launcher personalizat, task managerul este foarte popular in magazinul de aplicatii Google Play iar pana acum aceasta numara peste 40 de milioane de descarcari. Aplicatia are o interfata usoara, detine toate functiile standard si multe altele aditionale ce va pot ajuta sa va curatati telefonul. Functiile de curatare va pot ajuta sa stergeti dosarele pe care aplicatiile le-au lasat in urma la dezinstalare, poate curata memoria cache, sterge datele de navigare ale browserului si altele.

SystemPanelLite Task Manager

systempanellite-task-manager-screenshot

Pret: Gratuit/ 2.99$

Aceasta aplicatie se afla printre cele cu un design aratos. Aceasta foloseste un design plin de culori ce ofera multe informatii intr-un spatiu restrans. Folosind aceasta aplicatie veti beneficia de functii standard ca oprirea aplicatiilor si administrarea activitatilor dar puteti vizualiza si o mare varietate de statistici. Daca achizitionati versiunea full, aceasta detine mai multe functii de administrare a aplicatiilor, veti avea posibilitatea de a afla ce aplicatii utilizeaza cel mai mult memoria RAM sau energia bateriei.

Task Manager – coocle dev

task-manager-by-coocle-dev-screenshot

Pret: Gratuit

Aceasta aplicatie este una simpla si este destinata utilizatorilor ce doresc sa fie simpla. Aceasta detine functii standard si foloseste – intr-o oarecare depasita – interfata. Nu sunt multe de spus despre aceasta aplicatie in afara de faptul ca functioneaza asa cum ar trebui. Aplicatia opreste procesele si are catvea mici functii ce va pot ajuta sa le administrati.

Task Manager Pro

task-manager-pro-screenshot

Pret: Gratuit

Aceasta aplicatie este una cu un rating foarte mare dar este si foarte noua, ar trebui sa luam si asta in calcul. Aplicatia, pe langa administrarea proceselor, le poate opri in mod automat, ofera monitorizare pentru baterie, analizeaza cardul SD si ofera detalii despre sistem sau hardware.

Watchdog Task Manager

watchdog-task-manager-screenshot

Pret: 3.49$

Aceasta aplicatie nu doar ca opreste activitatile deodata dar monitorizeaza aplicatiile deschise iar atunci cand ies de sub control trimite o notificare ce va informeaza ca ar fi bine sa opriti o anumita aplicatie. Aplicatia nu este una traditionala, nu doar opreste activitatile in sensul traditional dar opreste aplicatiile ce utilizeaza multe resurse. Daca decideti sa cumparati versiunea Pro primiti si o functie pentru o lista neagra. Lista neagra va permite optimizarea ratei de utilizare a procesorului astfel incat acesta nu este utilizat doar atunci cand este necesar.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.