Free cookie consent management tool by TermsFeed

CloudPlayer este cea mai recentă aplicație dezvoltată de doubleTwist, aceasta oferă utilizatorilor o nouă cale de streaming pentru muzică. Aplicația transformă Google Drive și One Drive într-un serviciu gratuit de streaming.

Echipa doubleTwist a ales lansarea serviciului pe sistemul de operare Android, pentru început, iar aplicația este disponibilă în Google Play Store. Descărcarea și instalarea CloudPlayer va permite utilizarea atât a OneDrive cât și Google Drive pentru a asculta muzica stocată pe aceste servicii de cloud.

CloudPlayer este o nouă aplicație ce a fost lansată ca o alternativă la serviciile ce necesită un abonament – aceasta caută în mod automat prin spațiul de stocare și organizează melodiile găsite într-o librărie disponibilă imediat.

Filosofia doubleTwist a fost și este aceea de afirmare printre marile companii dezvoltate în jurul propriilor platforme.

Aplicația dispune de noul design Material UI, o calitate superioară a sunetului, egalizator grafic cu 10 benzi și abilitatea de a selecta melodiile si playlist-urile pentru playback offline. Aplicația are suport pentru Chromecast și AirPlay.

Aplicația CloudPlayer este disponibilă în magazinul de aplicații Google Play Store, este oferită ca o aplicație gratuită dar aveti posibilitatea de a achiziționa o versiune premium ce oferă funcții ca SuperSound, EQ, AirPlay și Chromecast.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.