Free cookie consent management tool by TermsFeed

In perioada 31 Martie – 02 Iunie 2013 are loc o noua editie a Concursului National de Informatica – FII Competition 2013 organizat de Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, impreuna cu Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni.

Fii Competition 2013

Competitia se adreseaza intr-un format deschis atat elevilor de liceu cat si studentilor unde acestia se pot afirma in cadrul unei competitiii mari de anvergura nationala. FII Competition ’13 propune stimularea implicarii elevilor si studentilor in cadrul multor activitati extracurriculare unde isi vor putea promova realizarile ulterioare. Concursul va constitui o poarta de deschidere spre companiile din domeniu prin training-urile ce vor fi sustinute de acestea.

Competitia are patru categorii:

Sectiunile se adreseaza celor pasionati, acestia pot forma grupuri de maximum 3 persoane. Toate inscrierile se fac pana pe data de 11 Mai.

Subiectele si solutiile sunt propuse, respectiv evaluate, de o comisie formata din profesori universitari si preuniversitari, precum si din reprezentanti ai unor companii de prestigiu din domeniu.

FII Competition reprezintă o oportunitate de dezvoltare pe plan profesional adresată tinerilor pasionați de IT și artă digitală. Concursul urmărește crearea oportunităților pentru tinerii pasionați de acest domeniu, prin facilitarea contactului dintre participanți și firmele partenere și prin stimularea acumulării de cunoștințe de către concurenți.

Informații legate de concursul FII Competition ’13, detalii despre înscriere, despre fiecare secțiune, despre calendarul activităților și despre firmele IT partenere pot fi găsite pe pagina oficială a competiției fiicompetition.ro , sau urmărind pagina de Facebook, și de Twitter .

In calitate de parteneri media vom incerca sa va tinem la curent cu noutatile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.