Free cookie consent management tool by TermsFeed

DevFest, cea mai mare conferință Google Tech din România organizată de comunitatea developerilor Google, va avea loc la Cluj-Napoca, în 12-13 noiembrie.

Mai sunt 3 săptămâni până la DevFest și suntem extrem de încântați să vă prezentăm programul conferinței. GDG-urile din cele 3 orașe (București, Cluj-Napoca și Pitești) și liderii acestor comunități au lucrat împreună pentru a organiza un eveniment dedicat developerilor care doresc să se pună la curent cu cele mai recente tehnologii Google și nu numai.

DevFest aduce în prim-plan sesiuni de mare actualitate precum: Android Auto, Android TV, Android Wearables, Polymer, Google Cloud Platform, dar și sesiuni de AngularJS, Java, Node.js, etc structurate în mai multe formate:

  • Prezentări Keynote;
  • Prezentări tehnice focusate pe developerii cu nivel avansat sau intermediar pe Android Auto, Android TV, AngularJS, Polymer, etc;
  • Workshopuri dedicate ce combină Angular – Node.js și microservicii;
  • Prezentări dedicate de UX;
  • Code Labs – sesiuni de 2 ore unde se scrie cod împreună cu trainerul;
  • Masterclass specializat pe UXD în care un expert UX/UI analizează 5-6 aplicații locale și lucrează cu audiența pe acestea;
  • Barcamp – sesiune interactivă în care poți să prezinți ad-hoc propriile aplicații și să ceri sprijinul comunității sau sfatul experților.

Înregistrarea la conferință este deschisă, tichetele Early Bird costă doar 40 euro + TVA, iar acestea oferă acces la toate activitățile conform agendei evenimentului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.