Free cookie consent management tool by TermsFeed

Crysis 3 va fi lansat in doar cateva zile si sunt reclame ce afiseaza trailere oriunde privesti spunandu-va cat de grozav este. Este timpul pentru o verificare reala. Speram ca va fi o intoarcere buna fata de versiunea anterioara, este un joc cu efecte grafice bune dar nu stim cat de bun va fi.

Povestea seriei jocurilor Crysis  a suferit schimbari creative intre Crysis si Crysis 2 pana in punctul in care daca nu exista naniti „fandositi” sau numele caracterelor ar putea fi considerate doua povesti sf fara relevanta. In efect, Crytek a creat o poveste a seriei de jocuri destul de eficienta fiind vorba de o invazie extraterestra accidentala ce trebuie oprita, indiferent de pierderile vietilor omenesti.

Din cate se stie despre poveste Crysis 3: Alcatraz, Profetul, este o celula de lupta si Ceph intr-un New York ruinat – nu avem prea multe motive sa credem ca lucrurile sunt pe calea cea buna.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.