Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bluboo Maya Max este un phablet 4G care aduce un design plăcut, specificații interesante și Android 6.0 Marshmallow. Terminalul poate fi achiziționat la un preț redus cu 17% de pe magazinul retailerului Gearbest.

Carcasă metalică, senzor foto Sony IMX 214, baterie dezvoltată de Sony, memorie de stocare și RAM dezvoltată de Samsung, procesor MediaTek, ecran Sharp și un port usb de tip C reversibil de la Foxconn – acestea sunt cele mai importante aspecte ale acestui produs.

Dacă ne uităm peste producătorii diferitelor componente interne ale acestui dispozitiv îi putem adăuga un mare plus de calitate mai ales că discutăm despre producători hardware ca Samsung, MediaTek, Sharp sau Foxconn. Detaliile tehnice ne oferă o performanță bună iar prețul și sistemul de operare ne pot convinge că merită achiziția.

Bluboo Maya Max are un ecran cu diagonala de 6 inci dezvoltat de Sharp ce este capabil să afișeze o rezoluție HD de 1280×720 pixeli, dispune de 3GB capacitate a memoriei RAM alături de 32GB spațiu intern de stocare. Alte specificații mai includ un procesor octa-core MediaTek MTK6750 capabil să ruleze la o frecvență de 1,5GHz împerecheat cu un procesor grafic Mali T860MP2, conectivitate 4G la rețea două sloturi pentru SIM, slot pentru card microSD, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, GLONASS și un port reversibil USB de tip C.

Camera foto principală folosește un senzor Sony IMX 214 de 13MP cu autofocus, camera secundară are un senzor de 5MP iar pe spate avem un bliț dual LED. Senzorii disponibili pe acest smartphone sunt: accelerometru, senzor pentru lumină ambientală, senzor de gravitate și senzor de proximitate. Bateria folosită are o capacitate de 4200mAh, dispune de un senzor pentru citirea amprentei și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Phabletul 4G Bluboo Maya Max este disponibil la ofertă la retailerul Gearbest. Prețul actual este de 140$, preț redus cu 17% față de prețul obișnuit. Dacă sunteți interesați de această achiziție atunci este cazul să vă grăbiți deoarece acestă ofertă mai este valabilă doar 5 zile iar numărul de produse scade rapid.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.