Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel.ro are o campanie interesantă pentru toți clienții care aleg să cumpere un smartphone nou de la Sony. Retailerul oferă câte un cadou consistent fiecărui client care își achziziționează un smartphone din gama Xperia XZ sau X Compact.

Dacă vrei un telefon nou atunci de va încânta promoția disponibilă la retailerul Cel.ro. Achiziționează un smartphone Sony Xperia XZ sau Sony Xperia X Compact și vei primi, gratuit, o boxă portabilă Sony SRS-XB3 în valoare de peste 700 de lei.

Pe lângă acest cadou, retailerul îți oferă și super prețuri la telefoanele din această promoție. Poți achiziționa unul din telefoanele participante la campanie la prețuri reduse cu 300 sau 400 de lei față de cele obișnuite.

În campanie poți găsi telefoanele Sony Xperia XZ F8331 sau modelul Sony Xperia X Compact F5321, în diferite variante de culoare.

Telefonul Xperia XZ F8331 este un smartphone cu specificații tehnice de invidiat. Acesta are un ecran cu diagonala de 5,2 inci care afișează o rezoluție FullHD, folosește un procesor performant quad-core Snapdragon 820 care rulează la o frecvență maximă de 2,15GHz, are 3GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 23MP. Pentru toate detaliile tehnice poți vizita pagina produsului de pe cel.ro.

Modelul Xperia X Compact este un model mid-range cu specificații tehnice foarte bune. Acesta are un ecran HD cu diagonala de 4,6 inci, folosește procesorul hexa-core Snapdragon 650, are 3GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 23MP. Vizitează pagina produsului de pe cel.ro pentru mai multe detalii despre acest produs.

Poți alege să achziiționezi modelul Xperia X Compact în varianta de culoare albă sau neagră sau Xperia XZ în variantele de culoare Mineral Blank, Forest Blue sau Platinum.

Boxa portabilă Sony SRS-XB3 poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 760 de lei. Aceasta se poate conecta prin Bluetooth sau NFC, are o intrare stereo cu jack de 3,5mm, o baterie reîncărcabilă și acceptă codecurile AAC, LDAC și SBC. Poți afla mai multe despre aceasta pe cel.ro.

Pentru mai multe detalii despre această campanie poți vizita pagina dedicată de pe site-ul magazinului online Cel.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.