Free cookie consent management tool by TermsFeed

WhatsApp și-a lansat astăzi serviciul de apeluri video. WhatsApp este o platformă de mesagerie foarte populară iar acest nou serviciu aduce un mare plus clienților săi.

Aplicația WhatsApp are nu mai puțin de 1 miliard de utilizatori activi în întreaga lume iar posibilitatea de a efectua apeluri video din cadrul acesteia înseamnă foarte mult pentru viitorul său. Au existat mai multe zvonuri despre faptul că această nouă funcționalitate putea fi folosită în versiunile beta ale aplicației de utilizatorii Windows Phone și Android dar se pare că aceasta este de acum disponibilă pentru toți clienții.

Experiența de utilizare a noii funcționalități este similară cu cea oferită de serviciile alternative precum FaceTime, Facebook Messenger, Google Duo sau Skype. Odată ce funcția este activă în aplicație, tot ce este de făcut este să deschideți o fereastră de chat și să apăsați iconița de apelare video.

Calitatea imaginii și a sunetului este destul de bună dacă folosiți o rețea Wi-Fi puternică. Totul depinde de viteza conexiunii, indiferent că folosiți datele mobile sau o rețea Wi-Fi.

Facebook a integrat serviciul de apelare video în aplicația Facebook Messenger cu ceva timp în urmă și se pare că acum această funcționalitate a ajuns și la utilizatorii aplicației WhatsApp.

WhatsApp este un serviciu destul de popular și la noi în țară iar posibilitatea de a efectua apeluri video ar putea crește această popularitate. Dacă nu aveți noua versiune a aplicației puteți vizita magazinele de aplicații pentru actualizare iar dacă nici așa nu este disponibilă va trebui să așteptați deoarece actualizarea va fi disponibilă gradual.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.