Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel.ro are o nouă campanie cu reduceri care aduce clienților prețuri mici la mai multe categorii de produse. Noua campanie Digital Days este organizată pe o perioadă de trei zile iar clienții retailerului vor avea prețuri mai mici cu până la 40% față de cele obișnuite.

Așa cum spune și denumirea campaniei, Cel.ro aduce clienților prețuri reduse la laptopuri, telefoane dar și la numeroase componente IT. Este o perioadă bună pentru cumpărături online iar retailerul Cel.ro ne ajuță cu prețuri reduse.

Tu ce îți cumperi de Digital Days?

Poți alege un laptop nou de la Lenovo din gama business pe care îl poți achiziționa la un preț mai mic cu până la 800 de lei. Cel.ro îți oferă bonus un rucsac Lenovo de 15,6 inci iar unele modele îți aduc un HDD extern dar și un pachet interesat de șase jocuri.

Ultrabook-ul Lenovo ThinkPad 13 oferă specificații tehnice foarte bune, într-un design unic pentru modelele din gama ThinkPad. Specificațiile tehnice includ un ecran cu diagonala de 13,3 inci cu rezoluție FullHD, procesor Intel Core i5-6200U cu o frecvență de lucru de 2,3 GHz și Turbo Boost până la 2,8GHz, 256GB spațiu de stocare SSD pe unitate M.2, 8GB capacitate a memorie RAM, grafică integratp Intel hd Graphics 520, conexiune wireless 802.11 ac, Bluetooth 4.1, porturi USB 3.0, port HDMI și cititor amprentă.

Laptopul are o baterie cu trei celule iar prețul său este redus cu 800 de lei până la prețul actual de achiziție de 4.200 de lei. Clienții care aleg acest model vor primi bonus un HDD extern de 1TB și un pachet cu șase jocuri video. Pentru mai multe detalii poți vizita pagina produsului.

Dacă vrei un telefon nou atunci poți alege modelul de top Sony Xperia XZ. Acesta are specificații tehnice foarte bune care includ un ecran cu diagonala de 5,2 inci și rezoluție FullHD, procesor Qualcomm Snapdragon 820 cu patru nuclee, 3GB memorie rAM și 32GB spațiu intern de stocare. Camera foto principală folosește un senzor de 23MP, camera foto secundară folosește un senzor de 13MP iar bateria are o capacitate de 2900mAh.

Telefonul este disponibil la un preț de aproximativ 2.700 de lei (prețul este redus cu 300 de lei față de prețul întreg al produsului). Pentru mai multe detalii poți vizita pagina produsului.

Acestea sunt doar câteva exemple iar campania Digital Days de la Cel.ro îți aduce reduceri foarte bune la componentele pentru calculator, prețuri mic la tablete, atât la modele de top cât și la produsele dedicate utilizatorilor obișnuiți.

Campania Digital Days este organizată pe o perioadă de trei zile, în perioada 3-6 Martie 2016. Vizitează Cel.ro pentru toate produsele disponibile la reducere.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.