Free cookie consent management tool by TermsFeed

eMag organizează campania Revoluția Prețurilor în perioada 20 – 22 Septembrie 2016. Noua campanie aduce clienților reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse disponibile pe site-ul magazinului online.

Retailerul este bine cunoscut pentru ofertele puse la dispoziție dar și pentru campaniile numeroase cu reduceri care pot mulțumi toți clienții.

Toamna a început pe bune iar eMag amestecă ingredientele perfecte pentru a obține rețeta unei revoluții pentru prețurile produselor. Toate produsele din toate categoriile disponibile pe magazinul online participă la această campanie iar multe dintre acestea pot fi achiziționate și la prețuri reduse cu 50% față de prețul obișnuit.

Printre ofertele speciale ce vor fi disponibile, eMag ne amăgește puțin punându-ne la dispoziție câteva prețuri: telefonul Samsung galaxy S6 Edge va putea fi achiziționat la doar 1.999 lei (preț redus cu 28% de la 2.799 lei), laptop-ul Lenovo IdeaPad 100-15IBD va fi disponibil la doar 1.099 lei (preț redus cu 24% de la 1.499 lei), televizorul LED Sharp LC-32CHE4042 va fi afișat cu un preț de doar 699 lei (preț redus cu 26% de la 949 lei) pe lângă multe alte produse din categoria fashion ceasuri, sport sau auto.

Pregătiți-vă coșurile și listele cu produse favorite pentru a profita la maximum. În cadrul acestei campanii se pot aplica sfaturile care vă sunt oferite de fiecare dată: puneți la lista de favorite produsele pe care le urmăriți pentru a le putea găsi mai ușor și fiți pe fază la începerea campaniei pentru a plasa comanda cât mai rapid.

Revoluția Prețurilor de la eMag va începe pe 20 septembrie, ora 7:00 a.m. şi se va încheia pe 23 septembrie, ora 01:00 a.m.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.