Free cookie consent management tool by TermsFeed

Elian Solutions, companie cu peste 7 ani de experiență în implementarea sistemului ERP Dynamics NAV, a primit certificarea Microsoft pentru modulul de localizare a NAV 2015, care a implicat dezvoltarea și implementarea unor funcționalități specifice pieței din România.

Localizarea softului Dynamics NAV a devenit obligatorie odată cu versiunea NAV 2013, revenind în responsabilitatea fiecărui partener în parte. Procesul de certificare a durat aproximativ șase luni, iar echipa delegată a fost formată din consultanți și programatori specializați pe Dynamics NAV ai Elian Solutions.

Localizarea a presupus îmbunătățirea secțiunilor de rapoartare financiar-contabilă, declarații fiscale, operarea datelor și verificări suplimentare, funcționalități neprevăzute de versiunea standard Dynamics NAV. Obținerea certificării a avut la bază respectarea unor standarde de calitate impuse de către Microsoft, în termeni de documentare și optimizare de cod, armonizare a interfeței grafice, îmbunătățire a funcțiilor de help și avertizare. Rezultatul final a constat într-un modul foarte stabil, care se integrează foarte bine cu aplicația standard și care a trecut cu succes de toate testările Microsoft.

“Valoarea adăugată a soluției localizate constă în alinierea acesteia la standardele de contabilitate românești, ceea ce are drept beneficii ușurință și rapiditate sporită în generarea de rapoarte, facilități și automatizări pentru creșterea productivității, de exemplu un instrument parametrizabil de import al extraselor bancare în sistem. Mai exact, indiferent de banca cu care lucrează, clientul își importă datele în sistem, economisind astfel timp”, declară Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions.

Compania a realizat deja primele nouă vânzări pe serviciul de localizare al Dynamics NAV, în ciuda unei piețe extrem de competitive, și estimează că localizarea Dynamics NAV va contribui în termeni de volum și valoare la evoluția companiei pe termen mediu și lung, certificarea recent obținută reprezentând un vector de încredere din partea clienților existenți și potențiali. Pe lângă serviciile integrate accesate de către clienți, mai nou, există interes pentru achiziționarea exclusiv a funcționalităților pentru piața românească, cu predilecție din partea companiilor străine care folosesc deja Microsoft Dynamics NAV.

Mai multe detalii: elian-solutions.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.