Free cookie consent management tool by TermsFeed

eMag aduce clienților o nouă campanie de reduceri bune. Retailerul oferă prețuri reduse la toate produsele resigilate disponibile în magazinul online.

Putem vorbi aici de reduceri duble deoarece produsele resigilate sunt disponibile la prețuri deja reduse iar această campanie mai oferă o nouă scădere de preț.

Produsele resigilate de la eMag sunt variate iar categoriile de produse acoperă de la jucării pentru copii la produse de îngrijire personală, electrocasnice, produse din categoria fashion sau tablete, telefoane, periferice și componente pentru calculator. Produsele din această categorie pot fi produse returnate, produse cu ambalajul deteriorat, produse expuse la raft sau cu imperfecțiuni.

Printre produsele disponibile la categoria resigilate poți găsi și telefonul Samsung Galaxy S7 Edge cu 32GB spațiu de stocare și conexiune 4G la rețea, Gold la un preț redus cu 670 de lei. Vizitează pagina produsului de pe eMag pentru mai multe informații.

Un alt produs interesant disponibil la un preț mult mai mic este ultraportabilul 2 în 1 HP ENVY x360 care poate fi achiziționat la un preț mai mic cu 1.450 de lei față de prețul obișnuit. Laptopul are un ecran FullHD de 15,6 inci, procesor intel Core i7-6560U, 8GB RAM, 256GB spațiu de stocare SSD și licență Windows 10 Home. Vizitează eMag pentru mai multe detalii.

Un alt telefon disponibil la un preț mic este modelul A3 de la Samsung. Telefonul Samsung Galaxy A3, modelul 2017, poate fi achiziționat la un preț mai mic cu 180 de lei față de prețul obișnuit. Pentru mai multe informații despre acesta poți vizita eMag.

Acestea sunt doar câteva exemple dar produsele din categoria resigilate sunt mult mai variate. Aici poți găsi oferte foarte bune la aparate de aer condiționat pentru acasă, oferte bune la aparate frigorifice sau la televizoare.

Vizitează eMag pentru mai multe produse resigilate disponibile la prețuri bune.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.