Free cookie consent management tool by TermsFeed

eMag începe un nou sezon de reduceri care aduce clienților reduceri bune la o gamă selectată de produse din cadrul magazinului online. Campania de reduceri eMag Stock Busters aduce clienților reduceri bune de până la 50% la o gamă largă de produse.

În cadrul campaniei eMag Stock Busters poți găsi prețuri destul de bune la telefoane, televizoare, aparate electrocasnice, echipamente IT dar și la produsele pentru casă și grădină, jucării sau bricolaj.

Produse disponibile la prețuri bune

Printre cele mai interesante oferte se numără prețul bun disponibil la noul smartphone Apple iPhone 7 Plus. Terminalul este cel mai nou lansat de Apple, are un ecran de 5,5 inci cu rezoluție FullHD, procesor A10 Fusion, 32GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 12MP. Telefonul poate fi achiziționat cu doar 3.700 de lei în cadrul acestei campanii iar pentru mai multe detalii poți vizita pagina produsului pe emag.ro.

O altă reducere bună o poți găsi la laptopul Lenovo ThinkPad V110. Acest model este echipat cu un procesor Intel Core i3-6006U de 2GHz, are un ecran HD cu diagonala de 15,6 inci, 1TB spațiu de stocare, 4GB capacitate a memoriei RAM și placă video dedicată AMD Radeon R5 M430 cu 2GB memorie video.

Laptopul este disponibil la doar 1.400 de lei pe emag.ro.

Dacă ești în căutarea unui televizor atunci reducerea la modelul Smart Horizon 32HL733H te va încânta. Acesta are un ecran cu diagonala de 80 de inci, două difuzoare a câte 6W fiecare, tunner digital DVB-T și DVB-C, slot CI+, DLNA și LAN. Televizorul este smart și include aplicații precum Opera Open Browser, Youtube, Flickr, NETFLIX, BBC iPlayer, AccuWeather, Facebook sau Twitter.

Televizorul Smart Horizon 32HL733H este disponibil la doar 800 de lei în campania Stock Busters pe emag.ro.

Acestea sunt doar câteva exemple dar campania Stock Busters include mai multe produse disponibile la prețuri promoționale. Chiar dacă astăzi este prima zi, ar trebui să te grăbești dacă îți dorești ceva deoarece stocurile sunt limitate iar campania se termină pe 25 Mai.

Vizitează eMag pentru mai multe produse disponibile la prețuri reduse.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.