Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mâine este o zi bună pentru cumpărături online deoarece eMag taie prețurile la produsele resigilate. Campania îți poate aduce prețuri avantajoase la foarte multe produse care sunt deja oferite la prețuri mai mici față de produsele obișnuite.

23 Noiembrie este ziua cu prețurile tăiate la produsele resigilate la eMag.

De mâine dimineață de la ora 7:00 și până seara la 23:59 ai ocazia să îți cumperi produsele favorite la prețuri avantajoase. Categoria de produse resigilate se va bucura de prețuri reduse cu până la 50% față de prețul de listă. Mai mult decât atât, poți face cumpărături în 36 de rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen.

Gama de produse resigilate este una diversificată și include telefoane, electrocasnice mari și mici, dispozitive purtabile, diferite gadgeturi precum ceasuri inteligente, brățări fitness, laptop-uri dar și televizoare. Dacă nu ai avut ocazia să te bucuri de prețurile bune din ultima perioadă atunci acum este o ocazie destul de bună.

Produsele resigilate sunt produse noi care au fost testate de tehnicienii eMag iar calitatea acestora a fost confirmată în showroom-urile retailerului. Resigilatele sunt produse perfect funcționale iar mâine vor fi disponibile la prețuri foarte bune.

Vizitează categoria de produse resigilate de pe emag.ro și salvează-le pe cele pe care ți le dorești în lista de favorite din contul tău. Nu uita că mâine ai ocazia să îți cumperi favoritele resigilate la prețuri și mai mici.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.